Wireless Access Point TP-Link EAP230-WALL

544,66 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 8
Cod produs - SKU EAP230-WALL
EAN 6935364089481

Descriere

Power over Ethernet – PoE

Reprezinta modalitatea de alimentare a camerelor sau a altor echipamente IP, prin intermediul cablului de retea. Implementarea retelei se rezuma la un singur cablu, prin care este transmis semnalul de date cat si alimentarea echipamentului. Prin intermediul PoE, instalarea sistemelor de supraveghere devine mult mai simpla, mai sigura si mai putin costisitoare.


Wi-Fi

Wi-Fi sau WiFi este o tehnologie , care permite dispozitivelor electronice sa se conecteze la o retea fara a fi nevoie de fir.Reteaua folosind in general  2,4 gigahertzi UHF  si 5 gigahertzi SHF ISM benzi radio.


ANTENA INTERNA/EXTERNA

Diferența dintre antena internă și antena externă este în principal locația de montare, indiferent dacă antena este utilizată în interiorul terminalului sau în exterior. Antena internă este încorporată în dispozitiv. Antena externă poate fi montată într-o locație îndepărtată.


Banda

Un router cu o singură bandă folosește banda de 2,4 GHz și este limitat la un singur semnal wireless. Un router cu bandă dublă folosește două benzi: 2,4 GHz și 5 GHz, ceea ce înseamnă că transmit două semnale wireless simultane, oferind performanțe mai bune, iar în comparație cu un router cu bandă simplă, un router cu bandă duală este mai ușor de configurat.Mesh

Mesh este un sistem prin care se pot conecta maxim 3 routere care folosesc o rețea proprie wireless. Fiecare este conectat la internet, dar și unul la celălalt. Toate routerele mesh emit aceeași rețea Wi-Fi, cu același nume de rețea, parolă și caracterisitici, indiferent daca ai 2 sau 3 routere adăugate la sistemul Mesh.Wi-Fi 4 / Wi-Fi 5 / Wi-Fi 6

Tehnologia Wi-Fi 6 amplifica viteza alocata fiecarui device conectat la reteaua wireless. Wi-Fi 6 este capabil de viteze uluitoare care sunt aproximativ cu 30% mai rapide decat vitezele ale Wi-Fi 5-ului sau Wi-Fi 4-ului.Wi-Fi este un nou standard de comunicatie fara fir, cu o latime de banda mai mare, care reprezinta evolutia sistemelor retelelor wireless


Viteza transfer

Gigabit Ethernet, o tehnologie de transmisie de date bazata pe formatul cadrului Ethernet si protocolul utilizat in retelele locale (LAN), ofera o rata de transfer de 1 miliard de biti pe secunda (un gigabit). Gigabit Ethernet este definit ca standardul IEEE 802.3 si este in prezent folosit in ulte retele de intreprinderi. Reteaua Gigabit Ethernet este realizata in principal pe fibra optica (cu distante foarte scurte pe suport de cupru). Intr-o retea Gigabit se pot alimenta si retelele Ethernet LAN deja existente de 10 sau 100 Mbps.

LAN PORTS

Un port LAN este un port de rețea al unei conexiuni de rețea locală care este utilizat pentru a partaja fișiere și date între dispozitivele conectate și ca punct de acces care conectează computere și alte dispozitive la Internet.


Utilizare exterior
 
Nu
Port LAN
 
2x RJ45
Viteza transfer LAN
 
10/100/1000 Mbps
Standarde WiFi
 
IEEE 802.11 a/b/g/n/ac
Rata de transfer WiFi
 
1167 Mbps
2.4 GHz: 300 Mbps
5 GHz: 867 Mbps
Frecventa WiFi
 
2.4 GHz
5 GHz
Standarde IEEE 802.3
 
802.3 at/af
Securitate
 
Captive Portal Authentication
Access Control
Wireless Mac Address Filtering
Wireless Isolation Between Clients
SSID to VLAN Mapping
Rogue AP Detection
802.1X Support
Dual Band
 
Da
Antena
 
Interna
Tip antena
 
2 Dual-Band Antennas
Putere antena
 
2x 4dBi
PoE
 
Da
Dimensiuni
 
86.8 × 86.8 × 30.2 mm
Culoare
 
Alb

Detalii

SKU
EAP230-WALL
EAN
6935364089481
Categorii
Brand
Compatibil Mesh
Nu
Categorie
Interior
Numar porturi
1

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review