TP-Link AC1200 DECO M4(2-PACK)

707,51 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU DECO M4(2-PACK)
EAN 6935364084189
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere

Wi-Fi

Wi-Fi sau WiFi este o tehnologie , care permite dispozitivelor electronice sa se conecteze la o retea fara a fi nevoie de fir.Reteaua folosind in general  2,4 gigahertzi UHF  si 5 gigahertzi SHF ISM benzi radio.


Banda

Un router cu o singură bandă folosește banda de 2,4 GHz și este limitat la un singur semnal wireless. Un router cu bandă dublă folosește două benzi: 2,4 GHz și 5 GHz, ceea ce înseamnă că transmit două semnale wireless simultane, oferind performanțe mai bune, iar în comparație cu un router cu bandă simplă, un router cu bandă duală este mai ușor de configurat.


ANTENA INTERNA/EXTERNA

Diferența dintre antena internă și antena externă este în principal locația de montare, indiferent dacă antena este utilizată în interiorul terminalului sau în exterior. Antena internă este încorporată în dispozitiv. Antena externă poate fi montată într-o locație îndepărtată.


LAN PORTS

Un port LAN este un port de rețea al unei conexiuni de rețea locală care este utilizat pentru a partaja fișiere și date între dispozitivele conectate și ca punct de acces care conectează computere și alte dispozitive la Internet.

Mesh

Mesh este un sistem prin care se pot conecta maxim 3 routere care folosesc o rețea proprie wireless. Fiecare este conectat la internet, dar și unul la celălalt. Toate routerele mesh emit aceeași rețea Wi-Fi, cu același nume de rețea, parolă și caracterisitici, indiferent daca ai 2 sau 3 routere adăugate la sistemul Mesh.

 • Standarde
  802.11 ac/n/a 5 GHz
  802.11 b/g/n 2.4 GHz
 • Frecventa
  Dual band GHz
 • Rata de transfer Wireless
  300 Mbps in 2.4 GHz
  5 GHz - 867 Mbps
 • Securitate
  WPA-PSK/WPA2-PSK
 • Numar antene
  2 antene interne dual-band per unitate Deco
 • Tip antena
  Interna

Detalii

SKU
DECO M4(2-PACK)
EAN
6935364084189
Categorii
Brand
Compatibil Mesh
Da
Suport Sim
Nu
Tip Antena
Interna
Numar porturi
2
Band
Dual-Band
Tehnologie
WiFi 5

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review