TENDA AX1800 WI-FI 6 Range Extender Standarde Wireless A27

542,08 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU A27
EAN 6932849426502
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere

Wi-Fi

Wi-Fi sau WiFi este o tehnologie , care permite dispozitivelor electronice sa se conecteze la o retea fara a fi nevoie de fir.Reteaua folosind in general  2,4 gigahertzi UHF  si 5 gigahertzi SHF ISM benzi radio.


ANTENA INTERNA/EXTERNA

Diferența dintre antena internă și antena externă este în principal locația de montare, indiferent dacă antena este utilizată în interiorul terminalului sau în exterior. Antena internă este încorporată în dispozitiv. Antena externă poate fi montată într-o locație îndepărtată.


Banda

Un router cu o singură bandă folosește banda de 2,4 GHz și este limitat la un singur semnal wireless. Un router cu bandă dublă folosește două benzi: 2,4 GHz și 5 GHz, ceea ce înseamnă că transmit două semnale wireless simultane, oferind performanțe mai bune, iar în comparație cu un router cu bandă simplă, un router cu bandă duală este mai ușor de configurat.


Mesh

Mesh este un sistem prin care se pot conecta maxim 3 routere care folosesc o rețea proprie wireless. Fiecare este conectat la internet, dar și unul la celălalt. Toate routerele mesh emit aceeași rețea Wi-Fi, cu același nume de rețea, parolă și caracterisitici, indiferent daca ai 2 sau 3 routere adăugate la sistemul Mesh.Wi-Fi 4 / Wi-Fi 5 / Wi-Fi 6

Tehnologia Wi-Fi 6 amplifica viteza alocata fiecarui device conectat la reteaua wireless. Wi-Fi 6 este capabil de viteze uluitoare care sunt aproximativ cu 30% mai rapide decat vitezele ale Wi-Fi 5-ului sau Wi-Fi 4-ului.Wi-Fi este un nou standard de comunicatie fara fir, cu o latime de banda mai mare, care reprezinta evolutia sistemelor retelelor wireless


Viteza transfer

Gigabit Ethernet, o tehnologie de transmisie de date bazata pe formatul cadrului Ethernet si protocolul utilizat in retelele locale (LAN), ofera o rata de transfer de 1 miliard de biti pe secunda (un gigabit). Gigabit Ethernet este definit ca standardul IEEE 802.3 si este in prezent folosit in ulte retele de intreprinderi. Reteaua Gigabit Ethernet este realizata in principal pe fibra optica (cu distante foarte scurte pe suport de cupru). Intr-o retea Gigabit se pot alimenta si retelele Ethernet LAN deja existente de 10 sau 100 Mbps.


Tip echipament
 
Range Extender
Kit
 
Nu
Utilizare exterior
 
Nu
Port LAN
 
1x RJ45
Viteza transfer LAN
 
10/100/1000 Mbps
Standarde
 
802.11 a/b/g/n/ac/ax
Rata de transfer WiFi
 
1775 Mbps
2.4 GHz: 574 Mbps
5 GHz: 1201 Mbps
Frecventa WiFi
 
2.4 GHz
5 GHz
Securitate WiFi
 
Mod criptare implicit: Mix WPA-PSK/WPA2-PSK/WPA3
WPA algorithm: TKIP
Management
 
Actualizare online, Indicator control LED, DST, Revenire la setarile din fabrica, Login Password and Reboot
Dual Band
 
Da
Antena
 
Externa
Tip antena
 
Omni-directional
Putere antena
 
5 dBi
Functii LED
 
Semnal
Alimentare
 
12V/1A, built-in
Consum energetic 11W maxim
Dimensiuni
 
123 x 72 x 47.5 mm
Culoare
Alb

Detalii

SKU
A27
EAN
6932849426502
Categorii
Brand
Compatibil Mesh
Nu
Categorie
Interior
Antena
Externa
Numar porturi
1
Band
Dual-Band
Tehnologie
WiFi 6
Fisa tehnica

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review