Switch HikVision 4 porturi 100 Mb PoE 1 port uplink RJ45 100 Mb DS-3E1105P-EI-M

Hikvision
135,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Hikvision
Cod produs - SKU DS-3E1105P-EI-M
EAN 5708
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere

Switch 4 porturi PoE Hikvision DS-3E1105P-EI-M


 

Power over Ethernet – PoE

Reprezinta modalitatea de alimentare a camerelor sau a altor echipamente IP, prin intermediul cablului de retea. Implementarea retelei se rezuma la un singur cablu, prin care este transmis semnalul de date cat si alimentarea echipamentului. Prin intermediul PoE, instalarea sistemelor de supraveghere devine mult mai simpla, mai sigura si mai putin costisitoare.


Viteza transfer

Gigabit Ethernet, o tehnologie de transmisie de date bazata pe formatul cadrului Ethernet si protocolul utilizat in retelele locale (LAN), ofera o rata de transfer de 1 miliard de biti pe secunda (un gigabit). Gigabit Ethernet este definit ca standardul IEEE 802.3 si este in prezent folosit in ulte retele de intreprinderi. Reteaua Gigabit Ethernet este realizata in principal pe fibra optica (cu distante foarte scurte pe suport de cupru). Intr-o retea Gigabit se pot alimenta si retelele Ethernet LAN deja existente de 10 sau 100 Mbps.


Wide temperature

Domeniul larg de functionare al camerei, ii permite acesteia sa functioneze intr-un mediu cu temperaturi cuprinse intre -40°C si +85°C si cu umiditate de pana la 95%.

Detalii

SKU
DS-3E1105P-EI-M
EAN
5708
Categorii
Greutate
0.2 kg
Brand
Portabil
Nu
Categorie
Interior
Producator
Hikvision
Wi-Fi
Nu
PoE
Da
Numar porturi
4

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review