Router Wireless MERCUSYS AX1800 Wi-Fi 6 Dual-Band Gigabit MR70X

336,65 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU MR70X
EAN 6957939000509
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere

Power over Ethernet – PoE

Reprezinta modalitatea de alimentare a camerelor sau a altor echipamente IP, prin intermediul cablului de retea. Implementarea retelei se rezuma la un singur cablu, prin care este transmis semnalul de date cat si alimentarea echipamentului. Prin intermediul PoE, instalarea sistemelor de supraveghere devine mult mai simpla, mai sigura si mai putin costisitoare.


Wi-Fi

Wi-Fi sau WiFi este o tehnologie , care permite dispozitivelor electronice sa se conecteze la o retea fara a fi nevoie de fir.Reteaua folosind in general  2,4 gigahertzi UHF  si 5 gigahertzi SHF ISM benzi radio.


ANTENA INTERNA/EXTERNA

Diferența dintre antena internă și antena externă este în principal locația de montare, indiferent dacă antena este utilizată în interiorul terminalului sau în exterior. Antena internă este încorporată în dispozitiv. Antena externă poate fi montată într-o locație îndepărtată.


Banda

Un router cu o singură bandă folosește banda de 2,4 GHz și este limitat la un singur semnal wireless. Un router cu bandă dublă folosește două benzi: 2,4 GHz și 5 GHz, ceea ce înseamnă că transmit două semnale wireless simultane, oferind performanțe mai bune, iar în comparație cu un router cu bandă simplă, un router cu bandă duală este mai ușor de configurat.Wi-Fi 4 / Wi-Fi 5 / Wi-Fi 6

Tehnologia Wi-Fi 6 amplifica viteza alocata fiecarui device conectat la reteaua wireless. Wi-Fi 6 este capabil de viteze uluitoare care sunt aproximativ cu 30% mai rapide decat vitezele ale Wi-Fi 5-ului sau Wi-Fi 4-ului.Wi-Fi este un nou standard de comunicatie fara fir, cu o latime de banda mai mare, care reprezinta evolutia sistemelor retelelor wireless


Viteza transfer

Gigabit Ethernet, o tehnologie de transmisie de date bazata pe formatul cadrului Ethernet si protocolul utilizat in retelele locale (LAN), ofera o rata de transfer de 1 miliard de biti pe secunda (un gigabit). Gigabit Ethernet este definit ca standardul IEEE 802.3 si este in prezent folosit in ulte retele de intreprinderi. Reteaua Gigabit Ethernet este realizata in principal pe fibra optica (cu distante foarte scurte pe suport de cupru). Intr-o retea Gigabit se pot alimenta si retelele Ethernet LAN deja existente de 10 sau 100 Mbps.


LAN PORTS

Un port LAN este un port de rețea al unei conexiuni de rețea locală care este utilizat pentru a partaja fișiere și date între dispozitivele conectate și ca punct de acces care conectează computere și alte dispozitive la Internet.

Categorie

Tip      

Home

 

Numar produse

1

 

Porturi

Porturi LAN      

3x LAN

 

Porturi WAN     

1x WAN

 

Porturi LAN/WAN         

10/100/1000 Mbps

 

General

Frecventa        

2.4 / 5 GHz

 

Standarde        

802.11 a/b/g/n/ac/ax

 

WiFi 5  

Da

 

WiFi 6  

Da

 

Dual Band        

Da

 

Viteza transfer wireless

2.4 GHz - 574 Mbps

5 GHz - 1201 Mbps

 

Alimentare       

110-240V, 50/60Hz

 

Firewall

Firewal SPl, IP, MAC Address Binding

 

Dimensiuni      

208.8 x 171.6 x 41.7 mm

 

Hardware

Tip antena        

Externa

 

Antena 

x4

Detalii

SKU
MR70X
EAN
6957939000509
Categorii
Brand
Portabil
Da
Compatibil Mesh
Nu
Suport Sim
Nu
Tip Antena
Externa
Numar porturi
4
Band
Dual-Band
Tehnologie
WiFi 6

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review