Router Wireless MERCUSYS AC1200 Wi-Fi 5 Dual-Band Gigabit MR30G

192,96 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU MR30G
EAN 6957939000615
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere

Wi-Fi

Wi-Fi sau WiFi este o tehnologie , care permite dispozitivelor electronice sa se conecteze la o retea fara a fi nevoie de fir.Reteaua folosind in general  2,4 gigahertzi UHF  si 5 gigahertzi SHF ISM benzi radio.


ANTENA INTERNA/EXTERNA

Diferența dintre antena internă și antena externă este în principal locația de montare, indiferent dacă antena este utilizată în interiorul terminalului sau în exterior. Antena internă este încorporată în dispozitiv. Antena externă poate fi montată într-o locație îndepărtată.


Banda

Un router cu o singură bandă folosește banda de 2,4 GHz și este limitat la un singur semnal wireless. Un router cu bandă dublă folosește două benzi: 2,4 GHz și 5 GHz, ceea ce înseamnă că transmit două semnale wireless simultane, oferind performanțe mai bune, iar în comparație cu un router cu bandă simplă, un router cu bandă duală este mai ușor de configurat.Wi-Fi 4 / Wi-Fi 5 / Wi-Fi 6

Tehnologia Wi-Fi 6 amplifica viteza alocata fiecarui device conectat la reteaua wireless. Wi-Fi 6 este capabil de viteze uluitoare care sunt aproximativ cu 30% mai rapide decat vitezele ale Wi-Fi 5-ului sau Wi-Fi 4-ului.Wi-Fi este un nou standard de comunicatie fara fir, cu o latime de banda mai mare, care reprezinta evolutia sistemelor retelelor wireless


Viteza transfer

Gigabit Ethernet, o tehnologie de transmisie de date bazata pe formatul cadrului Ethernet si protocolul utilizat in retelele locale (LAN), ofera o rata de transfer de 1 miliard de biti pe secunda (un gigabit). Gigabit Ethernet este definit ca standardul IEEE 802.3 si este in prezent folosit in ulte retele de intreprinderi. Reteaua Gigabit Ethernet este realizata in principal pe fibra optica (cu distante foarte scurte pe suport de cupru). Intr-o retea Gigabit se pot alimenta si retelele Ethernet LAN deja existente de 10 sau 100 Mbps.


LAN PORTS

Un port LAN este un port de rețea al unei conexiuni de rețea locală care este utilizat pentru a partaja fișiere și date între dispozitivele conectate și ca punct de acces care conectează computere și alte dispozitive la Internet.

Tehnologie
Wifi 5
Garantie
36
Interfata
Rj-45
Stoc Furnizor
Da
Porturi
Gigabit
Numar Porturi
3
Band
Dual-band
Tip Antena
Externa
Suport Sim
Nu
Compatibil Mesh
Nu
Portabil
Da
Segment
Home
Wifi-Standard
Ac
Usb-Port
No
Port-Type
Gigabit
Adsl
No
Frequency-Band
Dualband
Wan-Ports
1
Wr-3g_4g
No
Wr-Lan-Ports
2
Wireless-Speed
1200mbps

Detalii

SKU
MR30G
EAN
6957939000615
Categorii
Brand
Portabil
Da
Compatibil Mesh
Nu
Suport Sim
Nu
Tip Antena
Externa
Numar porturi
3
Band
Dual-Band
Tehnologie
WiFi 5

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review