Router Gaming Wi-Fi 6 Tri-Band Gigabit AX6600 OneMesh ARCHER GX90

2.315,50 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 4
Cod produs - SKU ARCHER GX90
EAN 6935364089696

Descriere

Power over Ethernet – PoE

Reprezinta modalitatea de alimentare a camerelor sau a altor echipamente IP, prin intermediul cablului de retea. Implementarea retelei se rezuma la un singur cablu, prin care este transmis semnalul de date cat si alimentarea echipamentului. Prin intermediul PoE, instalarea sistemelor de supraveghere devine mult mai simpla, mai sigura si mai putin costisitoare.


Wi-Fi

Wi-Fi sau WiFi este o tehnologie , care permite dispozitivelor electronice sa se conecteze la o retea fara a fi nevoie de fir.Reteaua folosind in general  2,4 gigahertzi UHF  si 5 gigahertzi SHF ISM benzi radio.


ANTENA INTERNA/EXTERNA

Diferența dintre antena internă și antena externă este în principal locația de montare, indiferent dacă antena este utilizată în interiorul terminalului sau în exterior. Antena internă este încorporată în dispozitiv. Antena externă poate fi montată într-o locație îndepărtată.


Banda

Un router cu o singură bandă folosește banda de 2,4 GHz și este limitat la un singur semnal wireless. Un router cu bandă dublă folosește două benzi: 2,4 GHz și 5 GHz, ceea ce înseamnă că transmit două semnale wireless simultane, oferind performanțe mai bune, iar în comparație cu un router cu bandă simplă, un router cu bandă duală este mai ușor de configurat.Mesh

Mesh este un sistem prin care se pot conecta maxim 3 routere care folosesc o rețea proprie wireless. Fiecare este conectat la internet, dar și unul la celălalt. Toate routerele mesh emit aceeași rețea Wi-Fi, cu același nume de rețea, parolă și caracterisitici, indiferent daca ai 2 sau 3 routere adăugate la sistemul Mesh.Wi-Fi 4 / Wi-Fi 5 / Wi-Fi 6

Tehnologia Wi-Fi 6 amplifica viteza alocata fiecarui device conectat la reteaua wireless. Wi-Fi 6 este capabil de viteze uluitoare care sunt aproximativ cu 30% mai rapide decat vitezele ale Wi-Fi 5-ului sau Wi-Fi 4-ului.Wi-Fi este un nou standard de comunicatie fara fir, cu o latime de banda mai mare, care reprezinta evolutia sistemelor retelelor wireless


Viteza transfer

Gigabit Ethernet, o tehnologie de transmisie de date bazata pe formatul cadrului Ethernet si protocolul utilizat in retelele locale (LAN), ofera o rata de transfer de 1 miliard de biti pe secunda (un gigabit). Gigabit Ethernet este definit ca standardul IEEE 802.3 si este in prezent folosit in ulte retele de intreprinderi. Reteaua Gigabit Ethernet este realizata in principal pe fibra optica (cu distante foarte scurte pe suport de cupru). Intr-o retea Gigabit se pot alimenta si retelele Ethernet LAN deja existente de 10 sau 100 Mbps.

LAN PORTS

Un port LAN este un port de rețea al unei conexiuni de rețea locală care este utilizat pentru a partaja fișiere și date între dispozitivele conectate și ca punct de acces care conectează computere și alte dispozitive la Internet.

Utilizare
 
Home
Porturi LAN
 
3x Lan
Porturi WAN
 
2x Wan
Porturi LAN/WAN
 
10/100/1000/2500 Mbps
Port LAN/WAN
 
Da
Port USB
 
1× USB 3.0
1× USB 2.0
Frecventa
 
2.4 GHz
2x 5 GHz
Viteza de transfer WI-FI
 
574 + 1201 + 4804 Mbps
Viteza de transfer Ethernet
 
10/100/1000 Mbps
Standarde
 
5 GHz: IEEE 802.11ax/ac/n/a
2.4 GHz: IEEE 802.11ax/n/b/g
Tri Band
 
Da
Securitate
 
WEP, WPA, WPA2, WPA/WPA2-Enterprise (802.1x)
VPN
 
OpenVPN, PPTP
DNS
 
TP-Link, NO-IP, DynDNS
Compatibilitate
 
Router Mode
Access Point Mode
Caracteristici
 
4×4 MU-MIMO
IP
 
IPv4, IPv6
Tip antena
 
Externa
Antena
 
8x 4T4R
Procesor
 
1.5 GHz Quad-Core CPU
Alimentare
 
12 V ⎓ 5 A
Dimensiuni
 
212 × 212 × 51.8 mm
Culoare
 
Negru
Portabil
 
Nu
Butoane
 
Wi-Fi On/Off Button, Power On/Off Button, LED On/Off Button, WPS Button, Reset Button

Detalii

SKU
ARCHER GX90
EAN
6935364089696
Categorii
Brand
Portabil
Nu
Compatibil Mesh
Nu
Suport Sim
Nu
Tip Antena
Externa
Numar porturi
3
Tehnologie
WiFi 6

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review