Range extender AX1800 Wi-fI D-link WI-FI 6 DAP-X1860

591,48 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 43
Cod produs - SKU DAP-X1860
EAN 790069457708

Descriere

Wi-Fi

Wi-Fi sau WiFi este o tehnologie , care permite dispozitivelor electronice sa se conecteze la o retea fara a fi nevoie de fir.Reteaua folosind in general  2,4 gigahertzi UHF  si 5 gigahertzi SHF ISM benzi radio.


ANTENA INTERNA/EXTERNA

Diferența dintre antena internă și antena externă este în principal locația de montare, indiferent dacă antena este utilizată în interiorul terminalului sau în exterior. Antena internă este încorporată în dispozitiv. Antena externă poate fi montată într-o locație îndepărtată.


Banda

Un router cu o singură bandă folosește banda de 2,4 GHz și este limitat la un singur semnal wireless. Un router cu bandă dublă folosește două benzi: 2,4 GHz și 5 GHz, ceea ce înseamnă că transmit două semnale wireless simultane, oferind performanțe mai bune, iar în comparație cu un router cu bandă simplă, un router cu bandă duală este mai ușor de configurat.Wi-Fi 4 / Wi-Fi 5 / Wi-Fi 6

Tehnologia Wi-Fi 6 amplifica viteza alocata fiecarui device conectat la reteaua wireless. Wi-Fi 6 este capabil de viteze uluitoare care sunt aproximativ cu 30% mai rapide decat vitezele ale Wi-Fi 5-ului sau Wi-Fi 4-ului.Wi-Fi este un nou standard de comunicatie fara fir, cu o latime de banda mai mare, care reprezinta evolutia sistemelor retelelor wirelessMesh

Mesh este un sistem prin care se pot conecta maxim 3 routere care folosesc o rețea proprie wireless. Fiecare este conectat la internet, dar și unul la celălalt. Toate routerele mesh emit aceeași rețea Wi-Fi, cu același nume de rețea, parolă și caracterisitici, indiferent daca ai 2 sau 3 routere adăugate la sistemul Mesh.


Viteza transfer

Gigabit Ethernet, o tehnologie de transmisie de date bazata pe formatul cadrului Ethernet si protocolul utilizat in retelele locale (LAN), ofera o rata de transfer de 1 miliard de biti pe secunda (un gigabit). Gigabit Ethernet este definit ca standardul IEEE 802.3 si este in prezent folosit in ulte retele de intreprinderi. Reteaua Gigabit Ethernet este realizata in principal pe fibra optica (cu distante foarte scurte pe suport de cupru). Intr-o retea Gigabit se pot alimenta si retelele Ethernet LAN deja existente de 10 sau 100 Mbps.


LAN PORTS

Un port LAN este un port de rețea al unei conexiuni de rețea locală care este utilizat pentru a partaja fișiere și date între dispozitivele conectate și ca punct de acces care conectează computere și alte dispozitive la Internet.


Tip echipament
 
Range Extender
Kit
 
Nu
Port LAN
 
1x RJ45
Viteza transfer LAN
 
10/100/1000 Mbps
Standarde
 
IEEE 802.11 a/b/g/n/ac/ax
Rata de transfer WiFi
 
1800 Mbps
Frecventa WiFi
 
2.4 GHz / 5 GHz
Securitate
 
WPA/WPA2 - Personal, WPA2/WPA3 - Personal, WPA3 Only, WPS (PBC)
Dual Band
 
Da
Antena
 
Interna
Tip antena
 
MU-MIMO
Alimentare
 
110 - 240 V
Dimensiuni
 
165 x 75 x 60 mm
Greutate
 
293 g
Culoare
Alb

Detalii

SKU
DAP-X1860
EAN
790069457708
Categorii
Brand
Compatibil Mesh
Da
Categorie
Interior
Antena
Interna
Numar porturi
1
Band
Dual-Band
Tehnologie
WiFi 6

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review