NOU

NVR UNV 32 canale 12MP People counting NVR508-32B

UNIVIEW
2.400,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
UNIVIEW
Stoc 1
Cod produs - SKU NVR508-32B
EAN 4376

DescriereRezolutia ULTRA HD este de 4 ori mai mare decat rezolutia FullHD, oferind claritate perfecta si detalii profunde care uimesc, chiar si atunci cand sunt privite de indeaproape.


Un nou standard este necesar pentru a micsora dimensiunile fisierelor pe masura ce tehnologia avanseaza. Aici intra in actiune standardul H.265. Acest standard este conceput sa utilizeze o latime de banda mult mai mica multumita tehnicilor de encoding avansate dar si un model de encoding/decoding mai sofisticat.


Two-Way Audio

Cu ajutorul functiei 2-Way Audio, o persoana poate comunica cu o alta persoana ce se afla in campul de vizualizare a camerei de supraveghere, fie direct prin intermediul DVR-ului fie prin intermediul aplicatiei mobile.


Cum functioneaza DDNS?

Daca doriti sa accesati o camera CCTV sau un server de gazduire dar adresele IP atribuite lor nu sunt statice, atunci serviciul DDNS este solutia.

Majoritatea providerilor de internet nu oferta IP static, dar pentru accesarea echipamentelor de monitorizare video fara a inlocui de fiecare data adresa IP se va configura serviciul DDNS. Similar cu un server DNS, acesta creaza o baza de date care contine relatiile dintre domenii si adresele numerice, actualizarea facandu-se la intervale de timp prestabilite sau automat la schimbarea adresei IP. Datorita acestei facilitati, DVR-ul/NVR-ul sau camerele tale vor fi disponibile la domeniu cunoscut, indiferent de IP-ul acestuia.Multi Chanel Synchronous Playback

Redarea sincrona va permite sa vizualizati imagini video la un anumit moment in timp, de la mai multe camere, simultan. Spre exemplu, daca doriti sa vizualizati toate imaginile video captate de mai multe camera la ora 10:00 puteti folosi redarea sincrona in loc sa examinati fiecare filmare video in parte.


IP

O camera IP este o camera video digitala in retea, care transmite datele printr-o legatura fast ethernet link. Camerele IP (deasemenea numite “camere de retea “) sunt cel mai des folosite pentru supravegherea video, o versiune digitala si de retea a televiziunii cu circuit inchis (CCTV).Beneficiile camerei IP fata de tehnologia analogical :- Administrare de la distanta din orice locatie;- Zoom digital;- Capacitate de a trimite cu usurinta imagini si video oriunde , cu o conexiune la internet;- Scanare progresiva, care permite imagini de o calitate mai buna extrase din inregistrare, in special pentru tintele mobile;- Numarul de cadre reglabil pentru a atinge specificatiile cerute;- Capacitatea de a trimite semnale de alerta in cazul in care este detectata activitate suspecta;- Cerinte de cablare mai mici.


People counting

Aceasta serie de camere include posibilitatea de numarare a indivizilor dintr-o zona definita. Aditional se poate genera un raport statistic, pentru a ajuta administratorul intr-o mai buna evaluare a numarului de clienti sau a tendintelor acestora.


Intrusion detection

In cazul de detectare a intruziunilor, camera video porneste simultan alarma si inregistrarea de evenimente. Prin aplicarea celor mai recenti algoritmi, analizeaza in mod automat dimensiunile intrusului pentru a minimiza si estompa alarmele false. Aceste caracteristici sunt foarte folositoare pentru siguranta zonelor predefinite.


Line crossing

Aceasta functie poate detecta obiecte, persoane sau masini ce depasesc o linie virtuala predefinita. Reprezinta o solutie ideala pentru monitorizarea intrarilor, a parcarilor sau alte zone delimitate.


Detectie obiecte abandonate

Sistemul este capabil sa identifice obiectele abandonate din zona definite . Zona monitorizata suporta configurare personalizata.

 


Motion detection

Detectia de miscare presupune analizarea diferentelor dintre doua imagini. Daca diferenta dintre cele doua imagini comparate trece de o anumita valoare data, este detectata miscarea si se declanseaza alarma setata.

Elementul cheie in detectia de miscare este Region of Interest (ROI). ROI denota o zona video sensibila la miscare. O zona de detectie a miscarii este in esenta o retea de 16x16 celule. Acestor celule li se impun niste limite de sensibilitate la miscare, valoare la care este declansata automat alarma.


HDMI ofera o calitate sporita a imaginii

HDMI – Hight Definition Multimedia Interface ofera posibilitatea conectarii unui ecran/televizor HD pentru redarea imaginilor la o claritate sporita. Prin intermediul unei conexiuni HDMI, semnalul video este transmis in format digital pentru o imagine cat mai clara.


Datorita standardului ONVIF incorporat, camera poate fi asociata si cu NVR-urile altor producatori.


Wide temperature

Domeniul larg de functionare, ii permite acestuia sa functioneze intr-un mediu cu temperaturi cuprinse intre -10°C si +55°C si cu umiditate de pana la 90%.


Model / producator                            UNV (Uniview)

Inregistrare                                        12MP/8MP/6MP/5MP/4MP/3MP/1080p/960p/720p/D1/2CIF/CIF

Latime banda                                     Incoming - 320Mbs / Outgoing - 160Mbps

Redare                                               1-16 canale sicronizate

Intrari / iesiri                                        HDMI 4K (3840 × 2160), VGA, 3 x USB, 2 x LAN 10/100/1000Mb, 1 x

                                                           audio OUT, 1 x audio IN, 1 x RS485

Stocare                                              8 x HDD max 12TB fiecare (neincluse)

Camere IP compatibile                      UNV, ASYTECH, HIKVISION, Dahua, Arecont Vision, AXIS, SONY,

                                                           PELCO, BOSH, VIVOTEK, ONVIF, etc

Alimentare                                         100~240 V AC, Consum: max 32W (fara HDD)

Dimensiuni                                         442 × 426 × 89 mm

Greutate                                             max. 4 Kg (fara HDD)

Compresie                                          Ultra 265, H.265, H.264

Functii analiza video (VCA)                Numarare persoane / Detectie intrus / Detectie depasire linie

                                                           Detectie Audio / Detectie defocusare / Detectie schimbare scena /

                                                           Auto Tracking, etc.

Alarma                                               16 ch. IN / 4 ch. OUT

Capacitate decodare                          2 x 12MP@30, 4 x 4K@30, 6 x 5MP@30, 8 x 4MP@30, 10 x

                                                           3MP@30, 16 x 1080P@30, 32 x 960P@25, 36 x 720P@30, 64 x D1

Afisare Live View                                1/4/6/8/9/16/25/36

Afisare ecran Mod Coridor                  3/4/5/7/9/10/12/16/32

Instantanee eveniment                        4 canale, rezolutie pana la D1

Temperatura operare                          -10°C ~+55°C


Detalii

SKU
NVR508-32B
EAN
4376
Greutate
4 kg
Brand
Producator
UNIVIEW
Numar canale
32
Compatibil cu camerele:
IP
Rezolutie inregistrare
12MP

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review