NVR HikVision 8 canale 12MP 1U AcuSense DS-7608NXI-K1

Hikvision
565,09 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Hikvision
Cod produs - SKU DS-7608NXI-K1
EAN 5719
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere


Rezolutia ULTRA HD este de 4 ori mai mare decat rezolutia FullHD, oferind claritate perfecta si detalii profunde care uimesc, chiar si atunci cand sunt privite de indeaproape.

 

Un nou standard este necesar pentru a micsora dimensiunile fisierelor pe masura ce tehnologia avanseaza. Aici intra in actiune standardul H.265+. Acest standard este conceput sa utilizeze o latime de banda mult mai mica multumita tehnicilor de encoding avansate dar si un model de encoding/decoding mai sofisticat.


 

Modalitatea foarte usoara de configurare a echipamentului permite vizualizarea chiar si de la distanta a camerelor. Aplicatia Hik-Connect va pune la dispozitie, printr-o simpla scanare a codului QR posibilitatea de a monitoriza zona dorita, oricand si oriunde.


Monitorizarea de la distanta

Ofera posibilitatea de a urmari locuita personala sau spatiul comercial de la distanta, prin intermediul unui smartphone, tableta sau laptop.   Aceasta este o solutie optima, pentru a vedea transmisia sistemului video de supraveghere detinut intr-o anumita locatie cu ajutorul unei conexiuni la internet, 3G sau 4G.


Functia  AcuSense filtreaza si elimina alarmele false (pasari, frunze, ploaie, lumina) cu o acuratete de peste 90%.


Two-Way Audio

Cu ajutorul functiei 2-Way Audio, o persoana poate comunica cu o alta persoana ce se afla in campul de vizualizare a camerei de supraveghere, fie direct prin intermediul DVR-ului fie prin intermediul aplicatiei mobile.

Cum functioneaza DDNS?

Daca doriti sa accesati o camera CCTV sau un server de gazduire dar adresele IP atribuite lor nu sunt statice, atunci serviciul DDNS este solutia.

Majoritatea providerilor de internet nu oferta IP static, dar pentru accesarea echipamentelor de monitorizare video fara a inlocui de fiecare data adresa IP se va configura serviciul DDNS. Similar cu un server DNS, acesta creaza o baza de date care contine relatiile dintre domenii si adresele numerice, actualizarea facandu-se la intervale de timp prestabilite sau automat la schimbarea adresei IP. Datorita acestei facilitati, DVR-ul/NVR-ul sau camerele tale vor fi disponibile la domeniu cunoscut, indiferent de IP-ul acestuia. Multi Chanel Synchronous Playback

Redarea sincrona va permite sa vizualizati imagini video la un anumit moment in timp, de la mai multe camere, simultan. Spre exemplu, daca doriti sa vizualizati toate imaginile video captate de mai multe camera la ora 10:00 puteti folosi redarea sincrona in loc sa examinati fiecare filmare video in parte.


Motion detection

Detectia de miscare presupune analizarea diferentelor dintre doua imagini. Daca diferenta dintre cele doua imagini comparate trece de o anumita valoare data, este detectata miscarea si se declanseaza alarma setata. Elementul cheie in detectia de miscare este Region of Interest (ROI). ROI denota o zona video sensibila la miscare. O zona de detectie a miscarii este in esenta o retea de 16x16 celule. Acestor celule li se impun niste limite de sensibilitate la miscare, valoare la care este declansata automat alarma.


Face detection

Prin aplicarea tehnologiei de detectare a fetei, camerele IP de securitate, pot detecta precis trasaturile faciale umane, le pot analiza si declansa alarma in cazul in care este setata una.


Wide temperature

Domeniul larg de functionare, ii permite acestuia sa functioneze intr-un mediu cu temperaturi cuprinse intre -10°C si +55°C si cu umiditate de pana la 90%.

Model / producator        HIKVISION

Inregistrare       12 MP/8 MP/6 MP/5 MP/4 MP/3 MP/1080p/UXGA/720p/VGA/4CIF/DCIF/2CIF/CIF/QCIF

Nr Canale         8-ch @ max. 12MP

Redare 1-8 canale sicronizate

Iesire Video       1 x HDMI - 4K (3840 × 2160), 1 x VGA: 1920 × 1080

Stocare 1 x HDD max 10TB (neinclus)

Compresie        H.265+/H.265/H.264/H.264+

Alimentare        12 VDC, Consum: max. 10W (fara HDD)

Dimensiuni       320 × 240 × 48 mm

Capacitate decodare     1-ch @ 12 MP (30fps) / 2-ch @ 8 MP (30fps) / 4-ch @ 4MP (30fps) / 8-ch @ 1080p (30fps)

PoE      Nu are

Latime banda    intrare 80Mbs / iesire 80Mbs

Interfete externe            2xUSB, 1 x LAN 10/100/1000Mbps

Audio    1 intrare / 1 iesire

Analiza video (VCA)      Detectie miscare si diferentiere om/vehicul la toate canalele / Capturara faciala (1 canal)/ Comparare poze faciale (4 canale) / Cautare poze faciale, pana la 20.000 de poze faciale

Alarma Nu are

Greutate           max 1 Kg (fara HDD)

Temperatura operare     -10°C ~+55°C

Detalii

SKU
DS-7608NXI-K1
EAN
5719
Greutate
1 kg
Brand
Producator
Hikvision
Numar canale
8
Canale PoE
Fara PoE
Compatibil cu camerele:
IP
Rezolutie inregistrare
12MP

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review