Mercusys AC1200 Whole Home Wi-Fi system HALO H30(3-PACK)

561,09 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU HALO H30(3-PACK)
EAN 6957939000745
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere

Power over Ethernet – PoE

Reprezinta modalitatea de alimentare a camerelor sau a altor echipamente IP, prin intermediul cablului de retea. Implementarea retelei se rezuma la un singur cablu, prin care este transmis semnalul de date cat si alimentarea echipamentului. Prin intermediul PoE, instalarea sistemelor de supraveghere devine mult mai simpla, mai sigura si mai putin costisitoare.


Wi-Fi

Wi-Fi sau WiFi este o tehnologie , care permite dispozitivelor electronice sa se conecteze la o retea fara a fi nevoie de fir.Reteaua folosind in general  2,4 gigahertzi UHF  si 5 gigahertzi SHF ISM benzi radio.


ANTENA INTERNA/EXTERNA

Diferența dintre antena internă și antena externă este în principal locația de montare, indiferent dacă antena este utilizată în interiorul terminalului sau în exterior. Antena internă este încorporată în dispozitiv. Antena externă poate fi montată într-o locație îndepărtată.


Banda

Un router cu o singură bandă folosește banda de 2,4 GHz și este limitat la un singur semnal wireless. Un router cu bandă dublă folosește două benzi: 2,4 GHz și 5 GHz, ceea ce înseamnă că transmit două semnale wireless simultane, oferind performanțe mai bune, iar în comparație cu un router cu bandă simplă, un router cu bandă duală este mai ușor de configurat.


Mesh

Mesh este un sistem prin care se pot conecta maxim 3 routere care folosesc o rețea proprie wireless. Fiecare este conectat la internet, dar și unul la celălalt. Toate routerele mesh emit aceeași rețea Wi-Fi, cu același nume de rețea, parolă și caracterisitici, indiferent daca ai 2 sau 3 routere adăugate la sistemul Mesh.Wi-Fi 4 / Wi-Fi 5 / Wi-Fi 6

Tehnologia Wi-Fi 6 amplifica viteza alocata fiecarui device conectat la reteaua wireless. Wi-Fi 6 este capabil de viteze uluitoare care sunt aproximativ cu 30% mai rapide decat vitezele ale Wi-Fi 5-ului sau Wi-Fi 4-ului.Wi-Fi este un nou standard de comunicatie fara fir, cu o latime de banda mai mare, care reprezinta evolutia sistemelor retelelor wireless


Viteza transfer

Gigabit Ethernet, o tehnologie de transmisie de date bazata pe formatul cadrului Ethernet si protocolul utilizat in retelele locale (LAN), ofera o rata de transfer de 1 miliard de biti pe secunda (un gigabit). Gigabit Ethernet este definit ca standardul IEEE 802.3 si este in prezent folosit in ulte retele de intreprinderi. Reteaua Gigabit Ethernet este realizata in principal pe fibra optica (cu distante foarte scurte pe suport de cupru). Intr-o retea Gigabit se pot alimenta si retelele Ethernet LAN deja existente de 10 sau 100 Mbps.

Utilizare Home

Porturi LAN 2x LAN (auto-sensing)

Porturi LAN/WAN 10/100 Mbps

Port LAN/WAN Da

Frecventa 2.4 GHz

5 GHz

Viteza de transfer WI-FI 1167 Mbps

2.4 GHz - 300 Mbps

5 GHz - 867 Mbps

Standarde IEEE 802.11 a/n/ac 5 GHz, IEEE 802.11 b/g/n 2.4 GHz

Dual Band Da

Protocoale suportate IPv4, IPv6

Mesh: 802.11k/v/r

Securitate WPA-PSK/WPA2-PSK

Firewall SPI Firewall

Caracteristici WLAN Dynamic IP/Static IP/PPPoE/L2TP/PPTP

IP Static

Dynamic

Dimensiuni 88 × 88 × 88 mm

Culoare Alb - Albastru

Portabil Nu

Detalii

SKU
HALO H30(3-PACK)
EAN
6957939000745
Categorii
Brand
Portabil
Nu
Compatibil Mesh
Da
Suport Sim
Nu
Tip Antena
Interna
Numar porturi
2
Band
Dual-Band
Tehnologie
WiFi

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review