Instrument MikroTik Management prin App conexiune Wi-Fi RBMQS

110,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 1
Cod produs - SKU RBMQS
EAN 4752224004376

Descriere

Power over Ethernet – PoE

Reprezinta modalitatea de alimentare a camerelor sau a altor echipamente IP, prin intermediul cablului de retea. Implementarea retelei se rezuma la un singur cablu, prin care este transmis semnalul de date cat si alimentarea echipamentului. Prin intermediul PoE, instalarea sistemelor de supraveghere devine mult mai simpla, mai sigura si mai putin costisitoare.


Wi-Fi

Wi-Fi sau WiFi este o tehnologie , care permite dispozitivelor electronice sa se conecteze la o retea fara a fi nevoie de fir.Reteaua folosind in general  2,4 gigahertzi UHF  si 5 gigahertzi SHF ISM benzi radio.Wi-Fi 4 / Wi-Fi 5 / Wi-Fi 6

Tehnologia Wi-Fi 6 amplifica viteza alocata fiecarui device conectat la reteaua wireless. Wi-Fi 6 este capabil de viteze uluitoare care sunt aproximativ cu 30% mai rapide decat vitezele ale Wi-Fi 5-ului sau Wi-Fi 4-ului.Wi-Fi este un nou standard de comunicatie fara fir, cu o latime de banda mai mare, care reprezinta evolutia sistemelor retelelor wireless


ANTENA INTERNA/EXTERNA

Diferența dintre antena internă și antena externă este în principal locația de montare, indiferent dacă antena este utilizată în interiorul terminalului sau în exterior. Antena internă este încorporată în dispozitiv. Antena externă poate fi montată într-o locație îndepărtată.


Viteza transfer

Gigabit Ethernet, o tehnologie de transmisie de date bazata pe formatul cadrului Ethernet si protocolul utilizat in retelele locale (LAN), ofera o rata de transfer de 1 miliard de biti pe secunda (un gigabit). Gigabit Ethernet este definit ca standardul IEEE 802.3 si este in prezent folosit in ulte retele de intreprinderi. Reteaua Gigabit Ethernet este realizata in principal pe fibra optica (cu distante foarte scurte pe suport de cupru). Intr-o retea Gigabit se pot alimenta si retelele Ethernet LAN deja existente de 10 sau 100 Mbps.

 

CPU/chip:         ESP32, 160 MHz

Porturi: 1 x 10/100Mbps

Protocoale:       802.11b/g/n pe 2.4GHz

Tensiunea de intrare:     PoE pasiv, 5-30V

Tensiunea de iesire:      PoE pasiv, 12V 400mA (cand portul USB 5V este folosit)

Consum:           Max 1W

Temperatura de lucru:   -20°C - 70°C

Dimensiuni:      40 x 65 x 21 mm

Greutate:          100g

Altele:   Stocare 2 MB flash; USB tip A; castig antena 1.5dBi

Detalii

SKU
RBMQS
EAN
4752224004376
Greutate
0.1 kg
Brand
Portabil
Da
Compatibil Mesh
Nu
Categorie
Interior
Antena
Interna
Suport Sim
Nu
Producator
MIKROTIK
Wi-Fi
Da
Tip Antena
Interna
PoE
Da
Tehnologie
WiFi

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review