NOU

DVR UNV Hibrid 16 canale AnalogHD 5MP Lite Audio over coaxial XVR301-16G3

UNIVIEW
445,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
UNIVIEW
Stoc 1
Cod produs - SKU XVR301-16G3
EAN 4373

DescriereUn nou standard este necesar pentru a micsora dimensiunile fisierelor pe masura ce tehnologia avanseaza. Aici intra in actiune standardul H.265. Acest standard este conceput sa utilizeze o latime de banda mult mai mica multumita tehnicilor de encoding avansate dar si un model de encoding/decoding mai sofisticat.


Audio over Coax 

Cu ajutorul functiei Audio over Coax o persoana poate auzi ce se intampla in campul de vizualizare a camerei de supraveghere, fie direct prin intermediul DVR-ului fie prin intermediul aplicatiei mobile folosind un singur cablu de conectare intre camera si DVR.


Two-Way Audio

Cu ajutorul functiei 2-Way Audio, o persoana poate comunica cu o alta persoana ce se afla in campul de vizualizare a camerei de supraveghere, fie direct prin intermediul DVR-ului fie prin intermediul aplicatiei mobile.


Cum functioneaza DDNS?

Daca doriti sa accesati o camera CCTV sau un server de gazduire dar adresele IP atribuite lor nu sunt statice, atunci serviciul DDNS este solutia.

Majoritatea providerilor de internet nu oferta IP static, dar pentru accesarea echipamentelor de monitorizare video fara a inlocui de fiecare data adresa IP se va configura serviciul DDNS. Similar cu un server DNS, acesta creaza o baza de date care contine relatiile dintre domenii si adresele numerice, actualizarea facandu-se la intervale de timp prestabilite sau automat la schimbarea adresei IP. Datorita acestei facilitati, DVR-ul/NVR-ul sau camerele tale vor fi disponibile la domeniu cunoscut, indiferent de IP-ul acestuia


Noile DVR-uri de la Hikvision permit conectarea simultana atat a camerelor HD-TVI, a camerelor AHD cat si a celor analogice.Multi Chanel Synchronous Playback

Redarea sincrona va permite sa vizualizati imagini video la un anumit moment in timp, de la mai multe camere, simultan. Spre exemplu, daca doriti sa vizualizati toate imaginile video captate de mai multe camera la ora 10:00 puteti folosi redarea sincrona in loc sa examinati fiecare filmare video in parte.


Motion detection

Detectia de miscare presupune analizarea diferentelor dintre doua imagini. Daca diferenta dintre cele doua imagini comparate trece de o anumita valoare data, este detectata miscarea si se declanseaza alarma setata. Elementul cheie in detectia de miscare este Region of Interest (ROI). ROI denota o zona video sensibila la miscare. O zona de detectie a miscarii este in esenta o retea de 16x16 celule. Acestor celule li se impun niste limite de sensibilitate la miscare, valoare la care este declansata automat alarma.


HDMI ofera o calitate sporita a imaginii

HDMI – Hight Definition Multimedia Interface ofera posibilitatea conectarii unui ecran/televizor HD pentru redarea imaginilor la o claritate sporita. Prin intermediul unei conexiuni HDMI, semnalul video este transmis in format digital pentru o imagine cat mai clara.


Datorita standardului ONVIF incorporat, camera poate fi asociata si cu NVR-urile altor producatori.


Wide temperature

Domeniul larg de functionare al camerei, ii permite acesteia sa functioneze intr-un mediu cu temperaturi cuprinse intre -10°C si +55°C si cu umiditate de pana la 90%.


Model / producator                 UNV (Uniview)

Inregistrare                             5MPLite@6fps, 4MPLite@8fps, 1080Lite@12fps, 720P@12fps

Camere suportate                  HDTVI/AHD/CVI, CVBS + 8 ch. IP max 8MP

Compresie                              H.265, H.264

Redare                                    1-8 HD / 1-16 SD canale sincronizate

Intrari                                      16 x BNC; 1 x audio, LAN 10/100, 2 x USB, 1 x RS485

Iesiri                                        HDMI, VGA, 1 audio

Stocare                                   1 x HDD SATA max. 8TB (neinclus)

Stream                                    5MP Lite/4MP Lite /1080P/1080P Lite/720P/CIF

Alimentare                              12V DC

Consum                                   max. 10W (fara HDD)

Dimensiuni                              260 × 226 × 47 mm

Alarma IN/OUT                       Nu are

Audio                                      16 x audio over coaxial TVI, 1 x analogic RCA

Greutate                                  max. 1.1 Kg (fara HDD)

Temperatura operare              -10°C ~+55°C

Latime banda                          intrare 40Mbs / iesire 64Mbs


Detalii

SKU
XVR301-16G3
EAN
4373
Greutate
1.4 kg
Brand
Producator
UNIVIEW
Numar canale
16
Compatibil cu camerele:
Analogice, AHD, HD-CVI, IP
Rezolutie inregistrare
5MP

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review