NOU

Camera UNV ColorHunter Analog 5MP IR20m Dome UAC-T115-F28-W

UNIVIEW
100,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
UNIVIEW
Stoc 1
Cod produs - SKU UAC-T115-F28-W2.8
EAN 4400

Descriere


Utilizata si in senzorii de imagine al camerelor Hikvision, tehnologia CMOS ajuta la captarea imaginilor la o calitate superioara. Printre caracteristicile importante ale dispozitivelor CMOS sunt imunitatea ridicata la zgomot si consum de energie redus.


MegaPixel

In imaginea digitala, pixelul (picture element) este cel mai mic component al informatiei dintr-o imagine. Pixelii sunt aranjati intr-o retea bi-dimensionala si sunt reprezentati prin puncte sau patrate. Fiecare pixel este o mica particica din imaginea originala. Intensitatea unui pixel este variabila, in sistemul colorimetric fiecare pixel are 3 componente ca rosu, verde si albastru (RGB).

Megapixelul este un multiplu des intalnit  si intrebuintat, reprezentand un million de pixeli.

In general cu cat numarul megapixelilor creste cu atat rezolutia imaginii este mai clara.


On Screen Display – OSD

Reprezinta o modalitate avansata de reglaj, a proprietatilor unei camera de supraveghere video CCTV. Aceasta permite utilizatorului/instalatorului sa ajusteze functiile camerei, direct de pe ecranul monitorului / televizorului. Setarea ajuta la adaptarea semnalului generat, in functie de locatia unde echipamentul este instalat.ColorHunter

Camerele ColorHunter garantează videoclipuri cu detalii colorate atunci când aveți nevoie de ele. În plus, camera ColorHunter poate funcționa și cu prevenirea inteligentă a intruziunilor pentru a îmbunătăți și mai mult probabilitatea și acuratețea extragerii caracteristicilor.


Automatic Gain Control - AGC

AGC - este o functie realizata de camera de supraveghere video, care are rolul de a mari/micsora calitatea imaginilor surprinse in conditii de iluminat scazut/ridicat.

Daca semnalul este prea slab, datorita scaderii iluminatului, atunci acest circuit amplifica semnalul din ce in ce mai mult. Daca semnalul este adecvat, circuitul responsabil cu functia AGC nu va aplica nici o amplificare. Iar daca lumina este prea puternica acest circuit va diminua semnalul video.


Back Light Compensation - BLC

Functia BLC (Compensarea luminii din spate) este folosita adesea la imagini in care o sursa de lumina puternica se afla in spatele subiectului de interes. In acest caz, subiectul ar aparea doar ca un contur negru. BLC permite camerei sa regleze expunerea intregii imagini, pentru a evidentia corect subiectul in prim-plan.


Wide Dynamic Range – WDR

Este o tehnologie utilizata de camerele de supraveghere video CCTV, cu scopul de a echilibra imaginile video care au o gama dinamica mare. Aceasta este o caracteristica care confera camerei, posibilitatea, de a aplica intensitati separate ale luminii pentru aceeasi imagine. Aceasta functie este ideala pentru imagini care cuprind atat zone luminate cat si zone intunecate.


HLC

HLC (Highlight Compensation) reduce intensitatea luminii orbitoare. Foarte efienta in recunoasterea numerelor de inmatriculare a masinilor pe timp de noapte. HCL-ul poate recunoaste orice spot de lumina si poate compensa acesta pentru a obtine o imagine clara.


IP 67

Nivelul de protectie asigurat de carcasa camerei impotriva accesului la componentele interne, a corpurilor solide sau a patrunderii apei. IP 67 indica un grad superior de protectie asupra factorilor externi si ofera protectie impotriva efectului de imersie, intre 15 cm si 1 m.


Wide temperature

Domeniul larg de functionare al camerei, ii permite acesteia sa functioneze intr-un mediu cu temperaturi cuprinse intre -30°C si +60°C si cu umiditate de pana la 95%.


Model / producator                               UNV (Uniview)

Senzor                                                 1/2.7" 5.0MP high quality image

Rezolutie                                              5MP (2880x1620)@30fps, 4MP/1080P

Lentila                                                  2.8mm, unghi vizualizare 110°

Iluminare minima                                 0.02 Lux (F1.6, AGC ON) ,0 Lux cu WL

Distanta WL                                         pana la 20 metri, tehnologiei ColourHunter

Alimentare                                           12 V DC ± 25%

Consum                                                max. 2.4W

Temperatura de operare                       -30°C ~ +60°C, IP67

Dimensiuni                                           Ø118 × 96 mm

Greutate                                               205 gr.

WDR                                                    DWDR

Protectie la descarcari electrice           4KV

Semanl video                                       TVI/AHD/CVI/CVBS


Detalii

SKU
UAC-T115-F28-W2.8
EAN
4400
Greutate
0.5 kg
Brand
Producator
UNIVIEW
Rezolutie
5 MP
Distanta iluminare IR
< 20 m
Lentila
2.8mm
Tehnologie
Analogica, AHD 1080p, Turbo HD 5.0, HD-CVI

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review