Camera PTZ Hikvision IP 2 MP, rapid focus, defog zoom 36X, DS-2DF6A236X-AEL/FO

Hikvision
Hikvision
Tip lentila
Cod produs - SKU DS-2DF6A236X-AEL/FO
EAN 3873
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere
Tehnologia CMOS

Utilizata si in senzorii de imagine al camerelor Hikvision, tehnologia CMOS ajuta la captarea imaginilor la o calitate superioara. Printre caracteristicile importante ale dispozitivelor CMOS sunt imunitatea ridicata la zgomot si consum redus de energie.

Full HD

Nu lasa nici un detaliu sa treaca neobservat. Cu tehnologia HD poti surprinde imagini de o calitate mai buna, cu pana la 5 ori mai detaliate decat standardul SD. Deasemeni, suprafata care va fi acoperita va fi mult mai mare.

De ce SMART IP?

Cu sute de camere de la fața locului concepute pentru a asigura siguranța și optimizarea supravegherii, o nouă provocare ia naștere: cum sa se administreze eficient fluxuri video mari si sa se preia imagini de eveniment. SMART IP este cel mai recent concept care aduce inteligenta, eficienta și comoditate supravegherii video moderne.

Imbogatite cu tehnologia SMART, camerele Smart IP, Smart PTZ Dome si Smart NVR-urile de la Hikvision sunt concepute sa ofere o Securitate inteligenta pe piata moderna.

3D Inteligent Positioning

O functie usor de folosit, care permite utilizatorilor sa urmareasca  si sa mareasca obiectele suspecte  printr-un  simplu click and drag  al  mouse-ului.

SD card

Scapa de grija instalatiilor complexe , de amalgamul de cabluri si echipamente grele si costisitoare, deoarece acum poti inregistra si stoca  imaginile pe propriul card SD pe care il conectezi direct la camera.

H.264

H.264 sau AVC (Codare Video Avansata), este un standard  de codec video care se remarca printr-o rata de compresie ridicata. Un encoder H.264 poate, fara a compromite calitatea imaginii, sa reduca dimensiunea  unui fisier video digital cu mai mult de 80% in comparatie  cu formatul  Motion JPEG si cu 50% mai mult decat cu standardul MPEG-4. Acest lucru inseamna ca banda de transmisie devine mai incapatoare, iar spatiul de stocare se reduce in mod semnificativ. Este de asteptat ca in urmatorii ani, H.264 sa devina principalul standard de compresie video.

Varifocal

De ce lentilele varifocale?

Desi sunt mai costisitoare, un obiectiv cu distanta focala variabila va permite sa reglati unghiul  de vizualizare. Acest lucru lasa mai putin loc de erori si permite utilizatorului sa faca modificari ulterioare.

Monitorizarea de la distanta

Ofera posibilitatea de a urmari locuita personala sau spatiul comercial de la distanta, prin intermediul unui smartphone, tableta sau laptop.   Aceasta este o solutie optima, pentru a vedea transmisia sistemului video de supraveghere detinut intr-o anumita locatie cu ajutorul unei conexiuni la internet, 3G sau 4G.

IP

O camera IP este o camera video digitala in retea, care transmite datele printr-o legatura fast ethernet link. Camerele IP (deasemenea numite “camere de retea “) sunt cel mai des folosite pentru supravegherea video, o versiune digitala si de retea a televiziunii cu circuit inchis (CCTV).

Beneficiile camerei IP fata de tehnologia analogical :

- Administrare de la distanta din orice locatie;

- Zoom digital;

- Capacitate de a trimite cu usurinta imagini si video oriunde , cu o conexiune la internet;

- Scanare progresiva, care permite imagini de o calitate mai buna extrase din inregistrare, in special pentru tintele mobile;

- Numarul de cadre reglabil pentru a atinge specificatiile cerute;

- Capacitatea de a trimite semnale de alerta in cazul in care este detectata activitate suspecta;

- Cerinte de cablare mai mici.

Face detection

Prin aplicarea tehnologiei de detectare a fetei, camerele IP Dde la HIKVISION, pot detecta precis trasaturile faciale umane, le pot analiza si declansa alarma in cazul in care este setata una.

HCL

HCL (Highlight Compensation) reduce intensitatea luminii orbitoare. Foarte efienta in recunoasterea numerelor de inmatriculare a masinilor pe timp de noapte. HCL-ul poate recunoaste orice spot de lumina si poate compensa acesta pentru a obtine o imagine clara.

Audio detection

Camerele SMART IP pot detecta si analiza zgomotul ambiental sau orice alta sursa de zgomot pentru a declansa alarma atunci cand apare o voce nerecunoscuta. Ba chiar mai mult, ele pot filtra zgomotul de fundal si pot detecta orice exceptii ale sunetului din stram.

Scanare progresiva

Scanarea progresiva este o tehnologie asociata camerelor cu sensor IP si este utilizata la transmiterea, afisarea sau stocarea imaginilor in miscare.

In mod traditional , metoda de scanare utilizata in majoritatea  formatelor de semnal video a fost intreteserea, utilizata la dispositive cum ar fi , camerele CCTV analogice.

Mod de functionare!

Toate liniile vertical ale imaginii sunt afisate in totalitate pe fiecare cadru in loc sa fie impartite in campuri separate.

Principalul avantaj al acestuia consta in claritatea imaginii, in special atunci cand un subiect este in miscare.Cu ajutorul unui sensor progresiv imagistica de scanare reduce efectul de rupere si miscare estompata.

Intrusion detection

In cazul de detectare a intruziunilor, camera video porneste simultan alarma si inregistrarea de evenimente. Prin aplicarea celor mai recenti algoritmi, analizeaza in mod automat dimensiunile intrusului pentru a minimiza si estompa alarmele false. Aceste caracteristici sunt foarte folositoare pentru siguranta zonelor predefinite.

Low-Light

Noua tehnologie Low-Light de la Hikvision ofera o vizibilitate excelenta chiar si in cazuri extreme de liminozitate redusa.


Smart tracking

Functia Smart Tracking este o inovatie pentru camerele PTZ. Sporeste semnificativ eficienta sistemelor de supraveghere in locurile unde prezenta ocazionala a persoanelor sau vehiculelor solicita o atentie sporita (banci, hoteluri, garaje, cladiri de birouri, scoli, etc).3D- DNR

DNR este o functie care reduce zgomotul de imagine , in scopul de a imbunatati calitatea imaginii aparatului.In special , se reduce zgomotul  care este generat in conditii de luminozitate slaba.

3D se refera la trei dimensiuni si incorporate in 3D DNR este un circuit  de reducere a zgomotului digital, capabil de a reducezgomotul de imagine si de a imbunatati esecul amestecat de culori si contactul de culori.

Power over Ethernet – PoE

Reprezinta modalitatea de alimentare a camerelor sau a altor echipamente IP, prin intermediul cablului de retea. Implementarea retelei se rezuma la un singur cablu, prin care este transmis semnalul de date cat si alimentarea echipamentului. Prin intermediul PoE, instalarea sistemelor de supraveghere devine mult mai simpla, mai sigura si mai putin costisitoare.


ATW ( Auto Tracing White Balance)

ATW poate fi considerate  o extensie a AWB-ului. Intrucat AWB-ul este folosit pentru a seta balansul de culoare corect pentru un anumit mediu de filmare sau temperature de culoare Auto Tracing White Balance, corecteaza balansul de culoare in mod automat si dinamic, cu orice schimbare a temperaturii de culoare.

3D- DNR

DNR este o functie care reduce zgomotul de imagine , in scopul de a imbunatati calitatea imaginii aparatului.In special , se reduce zgomotul  care este generat in conditii de luminozitate slaba.

3D se refera la trei dimensiuni si incorporate in 3D DNR este un circuit  de reducere a zgomotului digital, capabil de a reducezgomotul de imagine si de a imbunatati esecul amestecat de culori si contactul de culori.

Back Light Compensation - BLC

Functia BLC (Compensarea luminii din spate) este folosita adesea la imagini in care o sursa de lumina puternica se afla in spatele subiectului de interes. In acest caz, subiectul ar aparea doar ca un contur negru. BLC permite camerei sa regleze expunerea intregii imagini, pentru a evidentia corect subiectul in prim-plan.

Smart IR

Smart IR este o tehnologie incorporata in unele camera de securitate, care regleaza intensitatea  Led-ului infrarosu a camerei de supraveghere, pentru a compensa distanta  fata de un obiect, astfel incat infrarosul sa nu supraexpuna obiectul.

Tehnologia Smart IR este folosita pentru a rezolva problema contrastarii imaginii de catre LED-urile infrarosu, cum ar fi fetele oamenilor, cand acestia sunt prea aproape de ele pe timp de noapte.

Privacy Masking

Privacy Masking este o caracteristica regasita la multe camere IP, folosita pentru a proteja intimitatea personala prin ascunderea unor parti a imaginii cu ajutorul unei  zone disimulate.

IP66

Nivelul de protectie asigurat de carcasa camerei impotriva accesului la componentele interne, a corpurilor solide sau a patrunderii apei. IP 66 indica un grad superior de protectie asupra factorilor externi.

IK10

Caracteristica IK10 este un standard ce arata ca o camera poate suporta o energie de impact de pana la 20J. Toate camerele Speed Dome Smart PTZ de la HIKVISION pot fi echipate cu carcasa IK10.

Pan Tilt Zoom – PTZ

Caracteristica unei camera de a se misca automat in mai multe directii oferind si posibilitatea de zoom automat.

- Rotire in plan orizontal (Pan);

- Inclinare in plan vertical (Tilt);

- Aproprierea imaginii (Zoom) pentru observarea detaliilor aflate la distante mari.

Directia de miscare a camerei, poate fi controla de la distanta prin intermediul unui joystick , browser de internet sau aplicatia software. Acopera zone mari de supraveghere si inregistreaza fara interventia directa a utilizatorului conform unui plan stabilit.

Wide temperature

Domeniul larg de functionare al camerei, ii permite acesteia sa functioneze intr-un mediu cu temperaturi cuprinse intre -40°C si +60°C si cu umiditate de pana la 90%.

 • Lens
 • FOVHorizontal field of view: 59.8° to 2.0° (wide-tele),Vertical field of view: 33.6° to 1.1° (wide-tele),Diagonal field of view: 68.6° to 2.3° (wide-tele)
 • Zoom SpeedApprox. 4.4 s (optical lens, wide-tele)
 • Working Distance10 mm to 1500 mm (wide-tele)
 • Aperture RangeF1.5 to F4.5
 • Focal Length5.7 mm to 205.2 mm, 36× optical zoom
 • Image
 • Image EnhancementHLC/BLC/3D DNR/Optical Defog/EIS/Regional Exposure/Regional Focus
 • Sub-Stream50Hz: 25fps (704 × 576, 640 × 480, 352 × 288),60Hz: 30fps (704 × 480, 640 × 480, 352 × 240)
 • Max. Resolution1920 × 1080
 • Main Stream50Hz: 25fps (1920 × 1080, 1280 × 960, 1280 × 720),50fps (1920 × 1080, 1280 × 960, 1280 × 720),60Hz: 30fps (1920 × 1080, 1280 × 960, 1280 × 720),60fps (1920 × 1080, 1280 × 960, 1280 × 720)
 • Third Stream50Hz: 25fps (1920 × 1080, 1280 × 960, 1280 × 720, 704 × 576, 640 × 480, 352 × 288),60Hz: 30fps (1920 × 1080, 1280 × 960, 1280 × 720, 704 × 480, 640 × 480, 352 × 240)
 • Network
 • Network StorageBuilt-in memory card slot, support Micro SD/SDHC/SDXC, up to 256 GB; NAS (NFS, SMB/CIFS), ANR
 • ProtocolsIPv4/IPv6, HTTP, HTTPS, 802.1x, Qos, FTP, SMTP, UPnP, SNMP, DNS, DDNS, NTP, RTSP, RTCP, RTP, TCP/IP, DHCP, PPPoE, UDP, IGMP, ICMP, Bonjour
 • APIOpen-ended, support ONVIF, ISAPI, and CGI, support HIKVISION SDK and Third-Party Management Platform
 • Simultaneous Live ViewUp to 20 channels
 • User/HostUp to 32 users. ,3 levels: Administrator, Operator and User
 • ClientiVMS-4200, iVMS-4500, iVMS-5200, Hik-Connect
 • Web BrowserIE 8 to 11, Chrome 31.0 to 44, Firefox 30.0 to 51
 • Security MeasuresUser authentication (ID and PW), Host authentication (MAC address); HTTPS encryption; IEEE 802.1x port-based network access control; IP address filtering
 • Alarm LinkageAlarm actions, such as Preset, Patrol Scan, Pattern Scan, Memory Card Video Record, Trigger Recording, Notify Surveillance Center, Upload to FTP/Memory Card/NAS, Send Email, etc.
 • Interface
 • BNC1.0 V [p-p]/75 Ω, NTSC (or PAL) composite, BNC
 • Alarm Output2-ch alarm output
 • Alarm Input7-ch alarm input
 • Audio Input1-ch audio input, 2 to 2.4 V[p-p], 1 KΩ ± 10%
 • Audio Output1-ch audio output, line level, impedance: 600 Ω
 • Network Interface1 RJ45 10 M/100 M Ethernet Interface, Hi-PoE
 • RS-485Half duplex, HIKVISION, Pelco-P, Pelco-D, self-adaptive
 • Compression Standard
 • H.264+Yes
 • H.265+Yes
 • H.264 TypeBaseline Profile/Main Profile/High Profile
 • Video CompressionMain Stream: H.265+/H.265/H.264+/H.264,Sub-Stream: H.265/H.264/MJPEG,Third Stream: H.265/H.264/MJPEG
 • H.265 TypeMain Profile
 • Video Bitrate32 Kbps to 16384 Kbps
 • Audio CompressionG.711alaw/G.711ulaw/G.722.1/G.726/MP2L2/PCM
 • Audio Bitrate64Kbps(G.711)/16Kbps(G.722.1)/16Kbps(G.726)/32-160Kbps(MP2L2)
 • SVCYes
 • Camera Module
 • Image Sensor1/1.8" progressive scan CMOS
 • Min. IlluminationColor: 0.002 Lux @(F1.5, AGC ON),B/W: 0.0002 Lux @(F1.5, AGC ON)
 • White BalanceAuto/Manual/ATW (Auto-tracking White Balance)/Indoor/Outdoor/Fluorescent Lamp/Sodium Lamp
 • GainAuto/Manual
 • Shutter Time1/1 s to 1/30,000 s
 • Day & NightIR Cut Filter
 • Digital Zoom16×
 • Privacy Mask24 programmable polygon privacy masks
 • Focus ModeAuto/Semi-automatic/Manual
 • WDR120 dB WDR
 • Rapid FocusYes
 • PTZ
 • Movement Range (Pan)360° endless
 • Pan SpeedConfigurable, from 0.1°/s to 350°/s, preset speed: 540°/s
 • Movement Range (Tilt)From -20° to 90° (auto flip)
 • Tilt SpeedConfigurable, from 0.1°/s to 240°/s, Preset Speed: 400°/s
 • Proportional ZoomYes
 • Presets300
 • Patrol Scan8 patrols, up to 32 presets for each patrol
 • Pattern Scan4 pattern scans, record time over 10 minutes for each scan
 • Power-Off MemoryYes
 • Park ActionPreset/Pattern Scan/Patrol Scan/Auto Scan/Tilt Scan/Random Scan/Frame Scan/Panorama Scan
 • 3D PositioningYes
 • PTZ Status DisplayYes
 • Preset FreezingYes
 • Scheduled TaskPreset/Pattern Scan/Patrol Scan/Auto Scan/Tilt Scan/Random Scan/Frame Scan/Panorama Scan/Dome Reboot/Dome Adjust/Aux Output
 • Smart Features
 • Smart TrackingManual Tracking, Auto Tracking (support tracking specified target types such as human and vehicle), Event Tracking
 • Smart RecordANR (Automatic Network Replenishment), Dual-VCA
 • ROIEight fixed region for each stream
 • Perimeter ProtectionIntrusion, Line Crossing, Region Entrance, Region Exiting,Support alarm triggering by specified target types (human and vehicle),Filtering out mistaken alarm caused by target types such as leaf, light, animal, and flag, etc.
 • Event DetectionUnattended Baggage Detection, Object Removal Detection, Face Detection, Audio Exception Detection
 • General
 • MaterialAluminum alloy
 • DimensionsΦ 231.1 mm × 355.6 mm (Φ 9.10" × 14")
 • Approx. 6 kg (13.23 lb)
 • Protection LevelIP67 Standard, IK10, 6000V Lightning Protection, Surge Protection and Voltage Transient Protection
 • Power24 VAC (max. 60 W, including max.10 W for heater) , Hi-PoE (max. 50 W, including max.10 W for heater)
 • Working TemperatureTemperature: -40°C to 70°C (-40°F to 158°F)
 • Working HumidityHumidity: ≤ 90%

Detalii

SKU
DS-2DF6A236X-AEL/FO
EAN
3873
Greutate
6.6 kg
Brand
Producator
Hikvision
Rezolutie
2 MP
Wi-Fi
Nu
Audio
Da
Interior/Exterior
Exterior
Lentila
Zoom motorizat
Tehnologie
IP

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review