Camera HikVision IP ColorVu 2MP slot card 256GB cu microfon incorporat DS-2CD2027G2-LU

Hikvision
569,99 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Hikvision
Cod produs - SKU DS-2CD2027G2-LU2.8
EAN 6931847120191
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere


Tehnologia CMOS

Utilizata si in senzorii de imagine al camerelor Hikvision, tehnologia CMOS ajuta la captarea imaginilor la o calitate superioara. Printre caracteristicile importante ale dispozitivelor CMOS sunt imunitatea ridicata la zgomot si consum redus de energie.

 

Cu funtia ColorVu, mediile cu lumina zero nu mai prezinta o problema de securitate. Functia ColorVu permite captarea imaginilor color chiar si pe timp de noapte si nu necesita infrarosu pentru a monitoriza zona in conditii de lumina redusa.

 

Scanare progresiva

Scanarea progresiva este o tehnologie asociata camerelor cu senzor IP si este utilizata la transmiterea, afisarea sau stocarea imaginilor in miscare.

In mod traditional , metoda de scanare utilizata in majoritatea  formatelor de semnal video a fost intreteserea, utilizata la dispositive cum ar fi , camerele CCTV analogice.

Mod de functionare!

Toate liniile vertical ale imaginii sunt afisate in totalitate pe fiecare cadru in loc sa fie impartite in campuri separate.

Principalul avantaj al acestuia consta in claritatea imaginii, in special atunci cand un subiect este in miscare.Cu ajutorul unui senzor progresiv imagistica de scanare reduce efectul de rupere si miscare estompata.

 

Un nou standard este necesar pentru a micsora dimensiunile fisierelor pe masura ce tehnologia avanseaza. Aici intra in actiune standardul H.265+. Acest standard este conceput sa utilizeze o latime de banda mult mai mica multumita tehnicilor de encoding avansate dar si un model de encoding/decoding mai sofisticat.

  

Modalitatea foarte usoara de configurare a echipamentului permite vizualizarea chiar si de la distanta a camerelor. Aplicatia Hik-Connect va pune la dispozitie, printr-o simpla scanare a codului QR posibilitatea de a monitoriza zona dorita, oricand si oriunde

Monitorizarea de la distanta

Ofera posibilitatea de a urmari locuita personala sau spatiul comercial de la distanta, prin intermediul unui smartphone, tableta sau laptop.   Aceasta este o solutie optima, pentru a vedea transmisia sistemului video de supraveghere detinut intr-o anumita locatie cu ajutorul unei conexiuni la internet, 3G sau 4G.


Microfonul incorporat ofera utilizatorului accesul la supravegherea audio a locatie si nu mai este necesara adaugarea unui dispozitiv aditional pentru captarea semnalului audio.3D DNR

DNR este o functie care reduce zgomotul de imagine , in scopul de a imbunatati calitatea imaginii aparatului.In special , se reduce zgomotul care este generat in conditii de luminozitate slaba.

3D se refera la trei dimensiuni si incorporate in 3D DNR este un circuit de reducere a zgomotului digital, capabil de a reducezgomotul de imagine si de a imbunatati esecul amestecat de culori si contactul de culori.

  

Wide Dynamic Range – WDR

Este o tehnologie utilizata de camerele de supraveghere video CCTV, cu scopul de a echilibra imaginile video care au o gama dinamica mare. Aceasta este o caracteristica care confera camerei, posibilitatea, de a aplica intensitati separate ale luminii pentru aceeasi imagine. Aceasta functie este ideala pentru imagini care cuprind atat zone luminate cat si zone intunecate.

 

Back Light Compensation - BLC

Functia BLC (Compensarea luminii din spate) este folosita adesea la imagini in care o sursa de lumina puternica se afla in spatele subiectului de interes. In acest caz, subiectul ar aparea doar ca un contur negru. BLC permite camerei sa regleze expunerea intregii imagini, pentru a evidentia corect subiectul in prim-plan.

 

HLC

HLC (Highlight Compensation) reduce intensitatea luminii orbitoare. Foarte efienta in recunoasterea numerelor de inmatriculare a masinilor pe timp de noapte. HCL-ul poate recunoaste orice spot de lumina si poate compensa acesta pentru a obtine o imagine clara.


Motion detection

Detectia de miscare presupune analizarea diferentelor dintre doua imagini. Daca diferenta dintre cele doua imagini comparate trece de o anumita valoare data, este detectata miscarea si se declanseaza alarma setata. Elementul cheie in detectia de miscare este Region of Interest (ROI). ROI denota o zona video sensibila la miscare. O zona de detectie a miscarii este in esenta o retea de 16x16 celule. Acestor celule li se impun niste limite de sensibilitate la miscare, valoare la care este declansata automat alarma.

Line crossing

Aceasta functie poate detecta obiecte, persoane sau masini ce depasesc o linie virtuala predefinita. Reprezinta o solutie ideala pentru monitorizarea intrarilor, a parcarilor sau alte zone delimitate.

 


Intrusion detection

In cazul de detectare a intruziunilor, camera video porneste simultan alarma si inregistrarea de evenimente. Prin aplicarea celor mai recenti algoritmi, analizeaza in mod automat dimensiunile intrusului pentru a minimiza si estompa alarmele false. Aceste caracteristici sunt foarte folositoare pentru siguranta zonelor predefinite.


Detectie obiecte abandonate

Sistemul este capabil sa identifice obiectele abandonate din zona definite . Zona monitorizata suporta configurare personalizata .


Automatic Gain Control - AGC

AGC - este o functie realizata de camera de supraveghere video, care are rolul de a mari/micsora calitatea imaginilor surprinse in conditii de iluminat scazut/ridicat.

Daca semnalul este prea slab, datorita scaderii iluminatului, atunci acest circuit amplifica semnalul din ce in ce mai mult. Daca semnalul este adecvat, circuitul responsabil cu functia AGC nu va aplica nici o amplificare. Iar daca lumina este prea puternica acest circuit va diminua semnalul video.


 

Privacy Masking

Privacy Masking este o caracteristica regasita la multe camere IP, folosita pentru a proteja intimitatea personala prin ascunderea unor parti a imaginii cu ajutorul unei zone disimulate.

 

SD card

Scapa de grija instalatiilor complexe , de amalgamul de cabluri si echipamente grele si costisitoare, deoarece acum poti inregistra si stoca imaginile pe propriul card SD pe care il conectezi direct la camera.

 

IP

O camera IP este o camera video digitala in retea, care transmite datele printr-o legatura fast ethernet link. Camerele IP (deasemenea numite “camere de retea “) sunt cel mai des folosite pentru supravegherea video, o versiune digitala si de retea a televiziunii cu circuit inchis (CCTV).Beneficiile camerei IP fata de tehnologia analogical :- Administrare de la distanta din orice locatie;- Zoom digital;- Capacitate de a trimite cu usurinta imagini si video oriunde , cu o conexiune la internet;- Scanare progresiva, care permite imagini de o calitate mai buna extrase din inregistrare, in special pentru tintele mobile;- Numarul de cadre reglabil pentru a atinge specificatiile cerute;- Capacitatea de a trimite semnale de alerta in cazul in care este detectata activitate suspecta;- Cerinte de cablare mai mici.

 

Datorita standardului ONVIF incorporat, camera poate fi asociata si cu NVR-urile altor producatori.

 

Power over Ethernet – PoE

Reprezinta modalitatea de alimentare a camerelor sau a altor echipamente IP, prin intermediul cablului de retea. Implementarea retelei se rezuma la un singur cablu, prin care este transmis semnalul de date cat si alimentarea echipamentului. Prin intermediul PoE, instalarea sistemelor de supraveghere devine mult mai simpla, mai sigura si mai putin costisitoare.

 

Cum functioneaza DDNS?

Daca doriti sa accesati o camera CCTV sau un server de gazduire dar adresele IP atribuite lor nu sunt statice, atunci serviciul DDNS este solutia.

Majoritatea providerilor de internet nu oferta IP static, dar pentru accesarea echipamentelor de monitorizare video fara a inlocui de fiecare data adresa IP se va configura serviciul DDNS. Similar cu un server DNS, acesta creaza o baza de date care contine relatiile dintre domenii si adresele numerice, actualizarea facandu-se la intervale de timp prestabilite sau automat la schimbarea adresei IP. Datorita acestei facilitati, DVR-ul/NVR-ul sau camerele tale vor fi disponibile la domeniu cunoscut, indiferent de IP-ul acestuia.

 

Rotatie

Bratul oscilant permite pozitionarea camerei,  astfel incat sa surprinda zona supravegheata din orice unghi.

 IP 67

Un numar IP este utilizat pentru a specifica protectia mediului in incintele din jurul echipamentelor electronice.Aceste evaluari sunt determinate  prin teste specific.

Numarul IP este compus din doua cifre, prima referindu-se la protectia impotriva obiectelor solide si a doua impotriva lichidelor.Cu cat numarul este mai mare cu atat protectia este mai crescuta.

Prima cifra 6 :

Protectia pentru persoane: protectia impotriva atingerii unei parti periculoase

Protectie pentru echipamente : protective impotriva prafului.

A doua cifra 7 :

Protectie impotriva efectului de imersiune intre 15 cm si 1m.

 


 

Wide temperature

Domeniul larg de functionare al camerei, ii permite acesteia sa functioneze intr-un mediu cu temperaturi cuprinse intre -30 - +60°C.


  • Camera
  • Image Sensor1/2.8″ Progressive Scan CMOS
  • Min. Illumination0.0005 Lux @ (F1.0, AGC ON), 0 Lux with Light
  • Shutter Speed1/3 s to 1/100,000 s
  • Slow ShutterYes
  • P/NP/N
  • Wide Dynamic Range120 dB
  • Angle AdjustmentPan: 0° to 360°, tilt: 0° to 90°, rotate: 0° to 360°
  • Lens
  • Lens Type & FOV

   2.8 mm, horizontal FOV 107°, vertical FOV 56°, diagonal FOV 127°

   4 mm, horizontal FOV 84°, vertical FOV 45°, diagonal FOV 99°

   6 mm, horizontal FOV 55°, vertical FOV 30°, diagonal FOV 63°

  • Depth Of Focus

   2.8 mm, 1.7m to ∞

   4 mm, 2.3 m to ∞

   6 mm, 5.3 m to ∞

  • ApertureF1.0
  • Lens MountM12
  • DORI
  • DORI

   2.8 mm, D: 46 m, O: 18 m, R: 9 m, I: 4 m

   4 mm, D: 56 m, O: 22 m, R: 11 m, I: 5 m

   6mm, D: 83 m, O: 33 m, R: 16 m, I: 8 m

  • Illuminator
  • White Light Range40 m
  • Smart Supplement LightYes
  • Video
  • Max. Resolution1920 × 1080
  • Main Stream

   50Hz: 25 fps (1920 × 1080, 1280 × 720)

   60Hz: 30 fps (1920 × 1080, 1280 × 720)

  • Sub Stream

   50Hz: 25 fps (640 × 480, 640 × 360, 320 × 240)

   60Hz: 30 fps (640 × 480, 640 × 360, 320 × 240)

  • Third Stream

   50Hz: 25 fps (1280 × 720, 640 × 480, 640 × 360, 320 × 240)

   60Hz: 30 fps (1280 × 720, 640 × 480, 640 × 360, 320 × 240)

  • Video Compression

   Main stream: H.265/H.264/H.264+/H.265+

   Sub-stream: H.265/H.264/MJPEG

   Third stream: H.265/H.264

  • Video Bit Rate32 Kbps to 8 Mbps
  • H.264 TypeBaseline Profile/Main Profile/High Profile
  • H.265 TypeMain Profile
  • H.264+Main stream supports
  • H.265+Main stream supports
  • Bit Rate ControlCBR/VBR
  • Scalable Video Coding (SVC)Yes
  • Region Of Interest (ROI)1 fixed region for each stream
  • Audio
  • Environment Noise Filtering-U: Yes
  • Audio Sampling Rate-U: 8 kHz/16 kHz/32 kHz/44.1 kHz/48 kHz
  • Audio Compression-U: G.711ulaw/G.711alaw/G.722.1/G.726/MP2L2/PCM/MP3
  • Audio Bit Rate-U: 64Kbps(G.711ulaw/G.711alaw)/16Kbps(G.722.1)/16Kbps(G.726)/32-192Kbps(MP2L2)/8-320Kbps(MP3)
  • Network
  • Simultaneous Live ViewUp to 6 channels
  • APIONVIF (PROFILE S, PROFILE G, PROFILE T), ISAPI, SDK
  • ProtocolsTCP/IP, ICMP, HTTP, HTTPS, FTP, DHCP, DNS, DDNS, RTP, RTSP, NTP, UPnP, SMTP, IGMP, 802.1X, QoS, IPv4, IPv6, UDP, Bonjour, SSL/TLS, PPPoE, SNMP
  • User/HostUp to 32 users. 3 user levels: administrator, operator and user
  • SecurityPassword protection, complicated password, HTTPS encryption, IP address filter, Security Audit Log, basic and digest authentication for HTTP/HTTPS, TLS 1.2, WSSE and digest authentication for ONVIF
  • Network StorageMicroSD/SDHC/SDXC card (256 GB) local storage, and NAS(NFS, SMB/CIFS), auto network replenishment (ANR)
  • ClientiVMS-4200, Hik-Connect, Hik-Central
  • Web Browser

   Plug-in required live view: IE 8+, Chrome 41.0-44, Firefox 30.0-51, Safari 8.0-11

   Plug-in free live view: Chrome 57.0+, Firefox 52.0+

  • Image
  • Day/Night SwitchDay, Night, Auto, Schedule
  • Image EnhancementBLC, HLC, 3D DNR
  • Image Parameters SwitchYes
  • Image SettingsRotate mode, saturation, brightness, contrast, sharpness, gain, white balance adjustable by client software or web browser
  • Interface
  • Built-In Microphone-U: Yes
  • On-Board StorageBuilt-in micro SD/SDHC/SDXC slot, up to 256 GB
  • Hardware ResetYes
  • Communication Interface1 RJ45 10M/100M self-adaptive Ethernet port
  • Event
  • Basic EventMotion detection, video tampering alarm, exception (network disconnected, IP address conflict, illegal login, HDD full, HDD error), scene change detection
  • Deep Learning Function
  • Face CaptureYes
  • Perimeter ProtectionLine crossing detection, intrusion detection, region entrance detection, region exiting detection
  • General
  • Linkage MethodUpload to NAS/memory card, notify surveillance center, trigger record, trigger capture
  • Web Client Language

   33 languages

   English, Russian, Estonian, Bulgarian, Hungarian, Greek, German, Italian, Czech, Slovak, French, Polish, Dutch, Portuguese, Spanish, Romanian, Danish, Swedish, Norwegian, Finnish, Croatian, Slovenian, Serbian, Turkish, Korean, Traditional Chinese, Thai, Vietnamese, Japanese, Latvian, Lithuanian, Portuguese (Brazil), Ukrainian

  • General FunctionAnti-flicker, heartbeat, mirror, privacy masks, flash log, password reset via e-mail, pixel counter
  • Software ResetYes
  • Storage Conditions-30 °C to 60 °C (-22 °F to 140 °F). Humidity 95% or less (non-condensing)
  • Startup And Operating Conditions-30 °C to 60 °C (-22 °F to 140 °F). Humidity 95% or less (non-condensing)
  • Power Supply12 VDC ± 25%; PoE (802.3af, 36 V to 57 V), class 3
  • Power Consumption And Current

   12 VDC, 0.6 A, max. 7.2 W

   PoE (802.3af, 36 V to 57 V), 0.3 A to 0.2 A, max. 8.5 W

  • Power InterfaceØ5.5 mm coaxial power
  • Camera Dimension215.2 × 78.8 × 78.6 mm (8.5" × 3.1" × 3.1")
  • Package Dimension315 × 137 × 141 mm (12.4" × 5.4" × 5.6")
  • Camera WeightApprox. 680 g (1.5 lb.)
  • With Package WeightApprox. 1000 g (2.2 lb.)
  • Approval
  • ClassClass B
  • EMC

   FCC SDoC (47 CFR Part 15, Subpart B);

   CE-EMC (EN 55032: 2015, EN 61000-3-2: 2014, EN 61000-3-3: 2013, EN 50130-4: 2011 +A1: 2014);

   RCM (AS/NZS CISPR 32: 2015);

   IC VoC (ICES-003: Issue 6, 2016);

   KC (KN 32: 2015, KN 35: 2015)

  • Safety

   UL (UL 60950-1);

   CB (IEC 60950-1:2005 + Am 1:2009 + Am 2:2013, IEC 62368-1:2014);

   CE-LVD (EN 60950-1:2005 + Am 1:2009 + Am 2:2013, IEC 62368-1:2014);

   BIS (IS 13252(Part 1):2010+A1:2013+A2:2015);

   LOA (IEC/EN 60950-1)

  • Environment

   CE-RoHS (2011/65/EU); WEEE (2012/19/EU); Reach (Regulation (EC) No 1907/2006)

   Reach Regulation (EC) No 1907/2006

  • ProtectionIngress protection: IP67 (IEC 60529-2013)

   Detalii

   SKU
   DS-2CD2027G2-LU2.8
   EAN
   6931847120191
   Greutate
   1.35 kg
   Brand
   Producator
   Hikvision
   Rezolutie
   2 MP
   Distanta iluminare IR
   20 - 40 m
   Wi-Fi
   Nu
   Audio
   Da
   Interior/Exterior
   Exterior
   Lentila
   2.8mm
   Tehnologie
   IP

   Ce spun clientii

   Detii sau ai utilizat produsul?
   Posteaza review