Camera Dahua IP 8MP IR 30m cu microfon incorporat Starlight Fixed-focal Bullet IPC-HFW3841E-AS-0280B-S2

Dahua
875,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Dahua
Cod produs - SKU IPC-HFW3841E-AS-0280B-S22.8
EAN 6939554993923

DescriereH.265+

H.265+ imbunatateste dramatic eficienta codificarii: reducerea cerintelor privind latimea de banda cu pana la 75% fata de H.2645 si ocuparea a jumatate din spatiul de stocare pentru acelasi numar de inregistrari video. H.265+ reprezinta un pas important in compresia video si inseamna economii semnificative ale costurilor de stocare pentru utilizatori.


Microfon

Microfonul incorporat ofera utilizatorului accesul la supravegherea audio a locatie si nu mai este necesara adaugarea unui dispozitiv aditional pentru captarea semnalului audio.


SD card

Scapa de grija instalatiilor complexe , de amalgamul de cabluri si echipamente grele si costisitoare, deoarece acum poti inregistra si stoca imaginile pe propriul card SD pe care il conectezi direct la camera.


IP

O camera IP este o camera video digitala in retea, care transmite datele printr-o legatura fast ethernet link. Camerele IP (deasemenea numite “camere de retea “) sunt cel mai des folosite pentru supravegherea video, o versiune digitala si de retea a televiziunii cu circuit inchis (CCTV).

Beneficiile camerei IP fata de tehnologia analogical :

- Administrare de la distanta din orice locatie;

- Zoom digital;

- Capacitate de a trimite cu usurinta imagini si video oriunde , cu o conexiune la internet;

- Scanare progresiva, care permite imagini de o calitate mai buna extrase din inregistrare, in special pentru tintele mobile;

- Numarul de cadre reglabil pentru a atinge specificatiile cerute;

- Capacitatea de a trimite semnale de alerta in cazul in care este detectata activitate suspecta;

- Cerinte de cablare mai mici.


Scanare progresiva

Scanarea progresiva este o tehnologie asociata camerelor cu senzor IP si este utilizata la transmiterea, afisarea sau stocarea imaginilor in miscare.

In mod traditional , metoda de scanare utilizata in majoritatea  formatelor de semnal video a fost intreteserea, utilizata la dispositive cum ar fi , camerele CCTV analogice.

Mod de functionare!

Toate liniile vertical ale imaginii sunt afisate in totalitate pe fiecare cadru in loc sa fie impartite in campuri separate.

Principalul avantaj al acestuia consta in claritatea imaginii, in special atunci cand un subiect este in miscare.Cu ajutorul unui senzor progresiv imagistica de scanare reduce efectul de rupere si miscare estompata.


Monitorizarea de la distanta

Ofera posibilitatea de a urmari locuita personala sau spatiul comercial de la distanta, prin intermediul unui smartphone, tableta sau laptop.   Aceasta e o solutie optima, pentru a vedea transmisia sistemului video de supraveghere detinut intr-o anumita locatie cu ajutorul unei conexiuni la internet, 3G sau 4G.


STARLIGHT

Seria Starlight de la Dahua ofera o solutie all-in-one pentru captarea pe distante lungi de supraveghere video, pentru aplicatiile in aer liber. Tehnologia Starlight permite camerei sa se adapteze perfect la conditiile de iluminare slaba sau de intuneric si ofera imagini clare in conditii nefavorabile.


Privacy Masking

Privacy Masking este o caracteristica regasita la multe camere IP, folosita pentru a proteja intimitatea personala prin ascunderea unor parti a imaginii cu ajutorul unei  zone disimulate.


ROI Codec

Caracteristica care ofera posibilitatea de a crea o zona definita ROI (Region of Interes), astfel incat imginea va cuprinde mai multe detalii si o calitate mai buna la acelasi bit rate. Latimea de banda si dimensiunea inregistrarii sunt si ele diminuate, deoarece zonele nedefinite ca ROI vor capta imagini la o calitate mai scazuta.


3D- DNR

DNR este o functie care reduce zgomotul de imagine , in scopul de a imbunatati calitatea imaginii aparatului.In special , se reduce zgomotul  care este generat in conditii de luminozitate slaba.

3D se refera la trei dimensiuni si incorporate in 3D DNR este un circuit  de reducere a zgomotului digital, capabil de a reducezgomotul de imagine si de a imbunatati esecul amestecat de culori si contactul de culori.Back Light Compensation - BLC

Functia BLC (Compensarea luminii din spate) este folosita adesea la imagini in care o sursa de lumina puternica se afla in spatele subiectului de interes. In acest caz, subiectul ar aparea doar ca un contur negru. BLC permite camerei sa regleze expunerea intregii imagini, pentru a evidentia corect subiectul in prim-plan.

 

HLC

HLC (Highlight Compensation) reduce intensitatea luminii orbitoare. Foarte efienta in recunoasterea numerelor de inmatriculare a masinilor pe timp de noapte. HCL-ul poate recunoaste orice spot de lumina si poate compensa acesta pentru a obtine o imagine clara.


Wide Dynamic Range – WDR

Este o tehnologie utilizata de camerele de supraveghere video CCTV, cu scopul de a echilibra imaginile video care au o gama dinamica mare. Aceasta este o caracteristica care confera camerei, posibilitatea, de a aplica intensitati separate ale luminii pentru aceeasi imagine. Aceasta functie este ideala pentru imagini care cuprind atat zone luminate cat si zone intunecate. Motion detection

Detectia de miscare presupune analizarea diferentelor dintre doua imagini. Daca diferenta dintre cele doua imagini comparate trece de o anumita valoare data, este detectata miscarea si se declanseaza alarma setata. Elementul cheie in detectia de miscare este Region of Interest (ROI). ROI denota o zona video sensibila la miscare. O zona de detectie a miscarii este in esenta o retea de 16x16 celule. Acestor celule li se impun niste limite de sensibilitate la miscare, valoare la care este declansata automat alarma.


Audio detection

Camerele SMART IP pot detecta si analiza zgomotul ambiental sau orice alta sursa de zgomot pentru a declansa alarma atunci cand apare o voce nerecunoscuta. Ba chiar mai mult, ele pot filtra zgomotul de fundal si pot detecta orice exceptii ale sunetului din stram.


Intrusion detection

In cazul de detectare a intruziunilor, camera video porneste simultan alarma si inregistrarea de evenimente. Prin aplicarea celor mai recenti algoritmi, analizeaza in mod automat dimensiunile intrusului pentru a minimiza si estompa alarmele false. Aceste caracteristici sunt foarte folositoare pentru siguranta zonelor predefinite.


Datorita standardului ONVIF incorporat, camera poate fi asociata si cu NVR-urile altor producatori.

 

IP 67

Nivelul de protectie asigurat de carcasa camerei impotriva accesului la componentele interne, a corpurilor solide sau a patrunderii apei. IP 67 indica un grad superior de protectie asupra factorilor externi si ofera protectie impotriva efectului de imersie, intre 15 cm si 1 m.


Domeniul larg de functionare al camerei, ii permite acesteia sa functioneze intr-un mediu cu temperaturi cuprinse intre -40°C si +60°C si cu umiditate de pana la 95%.


Standard:             TCP/IP

Senzor:  1/2.8 " Progressive Scan CMOS

Dimensiune senzor:         8.3 Mpx

Rezoluţie:            3840 x 2160  - 8.3 Mpx 4K UHD ,

3072 x 2048  - 6 Mpx ,

3072 x 1728  - 5 Mpx ,

2592 x 1944  - 5 Mpx ,

2688 x 1520  - 4 Mpx ,

2560 x 1440  - 3.7 Mpx ,

2048 x 1536  - 3 Mpx ,

2304 x 1296  - 3 Mpx ,

1920 x 1080  - 1080p ,

1280 x 960  - 1.3 Mpx ,

1280 x 720  - 720p

Obiectiv:              2.8 mm

Deschidere:        

107 ° (conform producătorului)

102 ° (testele noastre)

Raza de acţiune a iluminării IR:   30 m

Interfaţă RS-485:             

Slot pentru card de memorie:      Suportă carduri Micro SD cu capacitate de 256GB (poate înregistra local)

Tip compresie video:       H.265+ / H.265 / H.264+ / H.264 / MJPEG

Intrări/ieşiri de alarmă:  1 / 1

Audio:   

Microfon incorporat

Intrare pentru microfon extern

Ieşire audio

Suport streaming audio bidirecțional

Detecție sunet

FPS flux principal:             25 cadre/s @ 8.3 Mpx (25 imagini pe secundă cu funcțiile Ai dezactivate)

Interfaţă de reţea:           10/100 Base-T (RJ-45)

Protocoale de reţea:       IPv4/IPv6, HTTP, TCP, UDP, ARP, RTP, RTSP, RTCP, RTMP, SMTP, FTP, SFTP, DHCP, DNS, DDNS, QoS, UPnP, NTP, Multicast, ICMP, IGMP, NFS, SAMBA, PPPoE, SNMP

WEB Server:        Incorporat

Număr max. de utilizatori online:               20

ONVIF: 

Acces de pe telefonul mobil:        Port: 37777 sau acces prin tehnologie cloud

Android: Aplicaţie gratuită DMSS

iOS (iPhone): Aplicaţie gratuită DMSS

Adresă IP implicită:          192.168.1.108

Login/parolă admin implicite:      admin / -

Parola de administrare se setează la prima utilizare

Porturile de acces prin www:      80, 37777

Porturi de acces prin aplicația PC:             37777

Porturi de acces prin aplicația mobilă:      37777

Port ONVIF:        80

RTSP URL:           rtsp://admin:hasło@192.168.1.108:554/cam/realmonitor?channel=1&subtype=0 - Stream principal

rtsp://admin:hasło@192.168.1.108:554/cam/realmonitor?channel=1&subtype=1 - Stream auxiliar

Funcţii cheie:     

WDR - 120 dB- O varietate de dinamică a iluminării

3D-DNR - Reducerea digitală a interferenţelor din imagine

ROI – îmbunătăţirea calităţii pentru fragmente alese din imagine

F-DNR (Defog) - Reducere zgomot imagine cauzat de ploaie

Quick Pick - tehnologia AI care permite, împreună cu înregistratoarele identificarea rapidă a obiectelor de interes (persoane/vehicule) pe baza unui algoritm de inteligență artificială. Identifică și compară culorile articolelor de îmbrăcăminte și ale autovehiculelor

AFSA - Anti-flicker Self-adaption - Tehnologia elimină efectul de licărire a imaginii, care este supărător pentru ochi

AI SSA - eng. AI Smart Scene Adaptive - adaptare automată a scenei folosind algoritmi de învățare profundă pentru a detecta condițiile de mediu cum ar fi ploaia, ceața, lumina de fundal, lumina slabă și pâlpâirea pentru a seta parametrii optimi ai imaginii.

SMD 4.0 - căutarea unui obiect clasificat ca: persoană, autovehicul - distanță de detectare crescută și rezistență la alarme false.

Deservirea NAS - Network Attached Storage

BLC/HLC – compensarea luminii de fundal / a luminii puternice

Mod de lucru zi/noapte

ICR – Filtru IR acţionat mecanic

Balans automat de alb

AGC - Reglarea automată a amplificării

Se pot schimba rezoluţia, calitatea imaginii şi bitrate-ul

Mirror - Imagine în oglindă

Detecţie mişcare

Arie Zone Protejate Configurabilă

Analiza IVS : depășire a liniei, intrare - clasificarea persoanelor și a vehiculelor, schimbare scenariu, Detecție sunet

Alimentare:        

PoE (802.3af),

12 V DC / 490 mA

Consum:             

≤ 7.2 W @ PoE

≤ 5.9 W @ 12 V

Carcasă:               Compact - Metalică

Culoare:               Alb

Indice protecție IP:          IP67

Antivandal:         

Temperatură de lucru:    -40 °C ... 60 °C

Greutate:             0.59 kg

Dimensiuni:         193  x 71  x 67 mm

Meniu în limbile:              poloneză, engleză, cehă, franceză, spaniolă, olandeză, germană, portugheză, rusă, română, turcă, ucraineană, maghiară, italiană

Detalii

SKU
IPC-HFW3841E-AS-0280B-S22.8
EAN
6939554993923
Greutate
0.78 kg
Brand
Producator
Dahua
Rezolutie
8 MP
Distanta iluminare IR
20 - 40 m
Wi-Fi
Nu
Audio
Da
Interior/Exterior
Exterior
Lentila
2.8mm
Tehnologie
IP

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review