Camera Dahua IP 4MP IR 40m Varifocal PoE People Counting Defog Dome IPC-HDBW5442E-ZE-2712-DC12AC24V

Dahua
1.150,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Dahua
Cod produs - SKU IPC-HDBW5442E-ZE-2712-DC12AC24V
EAN 5780

DescriereTehnologia CMOS

Utilizata si in senzorii de imagine al camerelor de supraveghere, tehnologia CMOS ajuta la captarea imaginilor la o calitate superioara. Printre caracteristicile importante ale dispozitivelor CMOS sunt imunitatea ridicata la zgomot si consum redus de energie.


H.265+

H.265+ imbunatateste dramatic eficienta codificarii: reducerea cerintelor privind latimea de banda cu pana la 75% fata de H.2645 si ocuparea a jumatate din spatiul de stocare pentru acelasi numar de inregistrari video. H.265+ reprezinta un pas important in compresia video si inseamna economii semnificative ale costurilor de stocare pentru utilizatori.


IP

O camera IP este o camera video digitala in retea, care transmite datele printr-o legatura fast ethernet link. Camerele IP (deasemenea numite “camere de retea “) sunt cel mai des folosite pentru supravegherea video, o versiune digitala si de retea a televiziunii cu circuit inchis (CCTV).

Beneficiile camerei IP fata de tehnologia analogical :

- Administrare de la distanta din orice locatie;

- Zoom digital;

- Capacitate de a trimite cu usurinta imagini si video oriunde , cu o conexiune la internet;

- Scanare progresiva, care permite imagini de o calitate mai buna extrase din inregistrare, in special pentru tintele mobile;

- Numarul de cadre reglabil pentru a atinge specificatiile cerute;

- Capacitatea de a trimite semnale de alerta in cazul in care este detectata activitate suspecta;

- Cerinte de cablare mai mici.


Power over Ethernet – PoE

Reprezinta modalitatea de alimentare a camerelor sau a altor echipamente IP, prin intermediul cablului de retea. Implementarea retelei se rezuma la un singur cablu, prin care este transmis semnalul de date cat si alimentarea echipamentului. Prin intermediul PoE, instalarea sistemelor de supraveghere devine mult mai simpla, mai sigura si mai putin costisitoare.


Scanare progresiva

Scanarea progresiva este o tehnologie asociata camerelor cu senzor IP si este utilizata la transmiterea, afisarea sau stocarea imaginilor in miscare.

In mod traditional , metoda de scanare utilizata in majoritatea  formatelor de semnal video a fost intreteserea, utilizata la dispositive cum ar fi , camerele CCTV analogice.

Mod de functionare!

Toate liniile vertical ale imaginii sunt afisate in totalitate pe fiecare cadru in loc sa fie impartite in campuri separate.

Principalul avantaj al acestuia consta in claritatea imaginii, in special atunci cand un subiect este in miscare.Cu ajutorul unui senzor progresiv imagistica de scanare reduce efectul de rupere si miscare estompata.


Monitorizarea de la distanta

Ofera posibilitatea de a urmari locuita personala sau spatiul comercial de la distanta, prin intermediul unui smartphone, tableta sau laptop.   Aceasta e o solutie optima, pentru a vedea transmisia sistemului video de supraveghere detinut intr-o anumita locatie cu ajutorul unei conexiuni la internet, 3G sau 4G.


Privacy Masking

Privacy Masking este o caracteristica regasita la multe camere IP, folosita pentru a proteja intimitatea personala prin ascunderea unor parti a imaginii cu ajutorul unei  zone disimulate.


Varifocal

De ce lentilele varifocale?

Desi sunt mai costisitoare, un obiectiv cu distanta focala variabila va permite sa reglati unghiul  de vizualizare. Acest lucru lasa mai putin loc de erori si permite utilizatorului sa faca modificari ulterioare.


SD card

Scapa de grija instalatiilor complexe , de amalgamul de cabluri si echipamente grele si costisitoare, deoarece acum poti inregistra si stoca imaginile pe propriul card SD pe care il conectezi direct la camera.


People counting

Aceasta serie de camere include posibilitatea de numarare a indivizilor dintr-o zona definita. Aditional se poate genera un raport statistic, pentru a ajuta administratorul intr-o mai buna evaluare a numarului de clienti sau a tendintelor acestora.


Defog

Vremea afecteaza foate mult calitatea imaginii captate de camere de supraveghere de exterior. In functie de conditiile meteo, culoare si contrastul pot fi degradate in mod dramatic. Conditiile meteo nefavorabile ca poaie, ceata, praf pot afecta calitatea imaginii. Monitorizarea traficului si/sau a frontierei trebuie sa se efectueze sub orice fel de vreme. Reprezinta un impediment major sa nu se poate recunoaste daca un obiect aflat in miscare este o persoana sau un animal sau sa nu se poate identifica un numar de inmatriculare. Camerele CCTV de exterior trebuie sa aibe capacitatea de a elimina efectele meteorologice nedorite – ceata – dintr-un video, pentru a imbunatati calitatea imaginilor.


ROI Codec

Caracteristica care ofera posibilitatea de a crea o zona definita ROI (Region of Interes), astfel incat imginea va cuprinde mai multe detalii si o calitate mai buna la acelasi bit rate. Latimea de banda si dimensiunea inregistrarii sunt si ele diminuate, deoarece zonele nedefinite ca ROI vor capta imagini la o calitate mai scazuta.


Cum functioneaza DDNS?

Daca doriti sa accesati o camera CCTV sau un server de gazduire dar adresele IP atribuite lor nu sunt statice, atunci serviciul DDNS este solutia.

Majoritatea providerilor de internet nu oferta IP static, dar pentru accesarea echipamentelor de monitorizare video fara a inlocui de fiecare data adresa IP se va configura serviciul DDNS. Similar cu un server DNS, acesta creaza o baza de date care contine relatiile dintre domenii si adresele numerice, actualizarea facandu-se la intervale de timp prestabilite sau automat la schimbarea adresei IP. Datorita acestei facilitati, DVR-ul/NVR-ul sau camerele tale vor fi disponibile la domeniu cunoscut, indiferent de IP-ul acestuia.Back Light Compensation - BLC

Functia BLC (Compensarea luminii din spate) este folosita adesea la imagini in care o sursa de lumina puternica se afla in spatele subiectului de interes. In acest caz, subiectul ar aparea doar ca un contur negru. BLC permite camerei sa regleze expunerea intregii imagini, pentru a evidentia corect subiectul in prim-plan.

 

HLC

HLC (Highlight Compensation) reduce intensitatea luminii orbitoare. Foarte efienta in recunoasterea numerelor de inmatriculare a masinilor pe timp de noapte. HCL-ul poate recunoaste orice spot de lumina si poate compensa acesta pentru a obtine o imagine clara.


Wide Dynamic Range – WDR

Este o tehnologie utilizata de camerele de supraveghere video CCTV, cu scopul de a echilibra imaginile video care au o gama dinamica mare. Aceasta este o caracteristica care confera camerei, posibilitatea, de a aplica intensitati separate ale luminii pentru aceeasi imagine. Aceasta functie este ideala pentru imagini care cuprind atat zone luminate cat si zone intunecate.


3D- DNR

DNR este o functie care reduce zgomotul de imagine , in scopul de a imbunatati calitatea imaginii aparatului.In special , se reduce zgomotul  care este generat in conditii de luminozitate slaba.

3D se refera la trei dimensiuni si incorporate in 3D DNR este un circuit  de reducere a zgomotului digital, capabil de a reducezgomotul de imagine si de a imbunatati esecul amestecat de culori si contactul de culori. Motion detection

Detectia de miscare presupune analizarea diferentelor dintre doua imagini. Daca diferenta dintre cele doua imagini comparate trece de o anumita valoare data, este detectata miscarea si se declanseaza alarma setata. Elementul cheie in detectia de miscare este Region of Interest (ROI). ROI denota o zona video sensibila la miscare. O zona de detectie a miscarii este in esenta o retea de 16x16 celule. Acestor celule li se impun niste limite de sensibilitate la miscare, valoare la care este declansata automat alarma.


Audio detection

Camerele SMART IP pot detecta si analiza zgomotul ambiental sau orice alta sursa de zgomot pentru a declansa alarma atunci cand apare o voce nerecunoscuta. Ba chiar mai mult, ele pot filtra zgomotul de fundal si pot detecta orice exceptii ale sunetului din stram.


Intrusion detection

In cazul de detectare a intruziunilor, camera video porneste simultan alarma si inregistrarea de evenimente. Prin aplicarea celor mai recenti algoritmi, analizeaza in mod automat dimensiunile intrusului pentru a minimiza si estompa alarmele false. Aceste caracteristici sunt foarte folositoare pentru siguranta zonelor predefinite.


Face detection

Prin aplicarea tehnologiei de detectare a fetei, camerele IP, pot detecta precis trasaturile faciale umane, le pot analiza si declansa alarma in cazul in care este setata una.

Datorita standardului ONVIF incorporat, camera poate fi asociata si cu NVR-urile altor producatori.

 

IK10

Caracteristica IK10 este un standard ce arata ca o camera poate suporta o energie de impact de pana la 20J. Toate camerele Speed Dome Smart PTZ pot fi echipate cu carcasa IK10.


IP 67

Nivelul de protectie asigurat de carcasa camerei impotriva accesului la componentele interne, a corpurilor solide sau a patrunderii apei. IP 67 indica un grad superior de protectie asupra factorilor externi si ofera protectie impotriva efectului de imersie, intre 15 cm si 1 m.


Domeniul larg de functionare al camerei, ii permite acesteia sa functioneze intr-un mediu cu temperaturi cuprinse intre -40°C si +60°C si cu umiditate de pana la 95%.


Senzor de imagine        1/1.8” CMOS

Max. Rezolutie  2688 (H) × 1520 (V)

ROM    128 MB

RAM     1GB

Sistem de scanare        Progresiva

Viteza obturatorului electronic    Auto/Manual 1/3 s–1/100,000 s

Min. Iluminare   0,003 Lux@F1.8 (culoare, 30IRE)

0,0003 Lux@F1,8 (alb/negru, 30IRE)

0 Lux (Iluminator pornit)

Raportul S/N     >56 dB

Distanta de iluminare     40 m (131.2 ft) (IR LED)

Tip de lentile     vari-focale

Tip de montare  φ14

Distanta focala  2.7 mm-12 mm

Max. Deschidere           F1.8

Camp de vizualizare     Orizontala: 114°–47°

Verticala: 62°–26°

Diagonala: 136°–54°

Tip de iris         Auto

IVS (protectie perimetrala)        

Tripwire; intruziune; miscare rapida (cele trei functii sprijina clasificarea si detectarea precisa a vehiculului si a omului); detectarea tarzii; adunarea oamenilor; detectarea parcarii

Detectare faciala          

Detectare faciala; urmari; optimizare; instantaneu; raportati o imagine de inalta calitate; imbunatatirea fetei; expunerea fetei; extract de atribut fetei, 6 atribute si 8 expresii: Gen, varsta, ochelari, expresii (manie, calm, fericire, tristete, dezgust, surpriza, confuzie si frica), masca, barba; setare matting fata: fata, fotografie de un singur inch; trei metode de instantaneu: instantaneu in timp real, instantaneu de optimizare, prioritate de calitate; filtru de unghi al fetei; setarea timpului de optimizare

Numaratoarea de oameni         

Suporta numararea numarului de introducere, numarul de concediu si numarul de permis, precum si afisarea si emiterea rapoartelor anuale/lunare/zilice.

Suporta numararea numarului in zona si configurarea a 4 reguli. Numarati numarul de persoane sau stati timpul si conectati alarma.

Suporta gestionarea cozilor si configurarea a 4 reguli. Numarati numarul de persoane sau stati timpul si conectati alarma

Cautare inteligenta       

Functioneaza impreuna cu Smart NVR pentru a rafina cautarea inteligenta, extragerea evenimentelor si imbinarea videoclipurilor cu evenimente

Compresie video           H.265; H.264; H.264H; H.264B; MJPEG (acceptat numai de fluxul secundar)

Codec inteligent Smart H265+/H264+

Rata de cadre video     

Flux principal: 2688 × 1520 (1 fps–25/30 fps) /1920 × 1080 (1 fps–50/60 fps)

Flux secundar: D1 (1 fps–50/60 fps)

Al treilea flux: 1080p (1 fps–25/30 fps)

*Valorile de mai sus sunt max. ratele de cadre ale fiecarui flux; pentru mai multe fluxuri, valorile vor fi supuse capacitatii totale de codare.

Capacitate de flux         3 fluxuri

Zi noapte          Auto (ICR)/Color/B/W

BLC      Da

HLC     Da

WDR    140 dB

Autoadaptarea scenei (SSA)      Da

Echilibru alb      Auto/natural/lampa stradala/exterior/manual/personalizat regional

Obtine controlul Auto/Manual

Reducerea zgomotului   3D NR

Detectarea miscarii       OFF/ON (4 zone , dreptunghi)

MIC incorporat  DA

Retea   RJ-45 (10/100 Base-T)

SDK si API        Da

Depozitare        FTP; SFTP; Micro SD Card (suport max. 256 G); NAS

Browser            IE: IE8

Chrome

Firefox

Software de management          Smart PSS, DSS, DMSS

Telefon mobil    IOS; Android

Alimentare electrica      12V DC (±30%)/PoE (802.3af)/ePoE

Consumul de energie    Consumul de energie de baza: 1.9W (12V DC); 2,2 W (PoE)

Max. consum de energie H.265 + max. stream + functie inteligenta + LED IR+focus: 6W (12V DC); 6,9 W (PoE)

Conditii de operare        –30°C to +60°C (–22°F to +140°F)/mai putin 95% RH

Conditii de depozitare    –40°C to +60°C (–40°F to +140°F)

Grad de protectie          IP67

Carcasa           Miez interior: metal

Coperta: metal

Inel decorativ: Inel decorativ din plastic

Dimensiuni       Φ122.0 mm × 108.3 mm (Φ4.8" × 4.3")

Detalii

SKU
IPC-HDBW5442E-ZE-2712-DC12AC24V
EAN
5780
Greutate
1.2 kg
Brand
Producator
Dahua
Rezolutie
4 MP
Distanta iluminare IR
40 - 60 m
Wi-Fi
Nu
Audio
Nu
Interior/Exterior
Interior
Lentila
Varifocala
Tehnologie
IP

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review