AP/Bridge Utepo Wireless 2.4GHz 300Mbps 500m PoE CP2-300

Cod produs - SKU CP2-300
EAN 5081

Descriere

Power over Ethernet – PoE

Reprezinta modalitatea de alimentare a camerelor sau a altor echipamente IP, prin intermediul cablului de retea. Implementarea retelei se rezuma la un singur cablu, prin care este transmis semnalul de date cat si alimentarea echipamentului. Prin intermediul PoE, instalarea sistemelor de supraveghere devine mult mai simpla, mai sigura si mai putin costisitoare.


Wi-Fi

Wi-Fi sau WiFi este o tehnologie , care permite dispozitivelor electronice sa se conecteze la o retea fara a fi nevoie de fir.Reteaua folosind in general  2,4 gigahertzi UHF  si 5 gigahertzi SHF ISM benzi radio.


ANTENA INTERNA/EXTERNA

Diferența dintre antena internă și antena externă este în principal locația de montare, indiferent dacă antena este utilizată în interiorul terminalului sau în exterior. Antena internă este încorporată în dispozitiv. Antena externă poate fi montată într-o locație îndepărtată.


Wi-Fi 4 / Wi-Fi 5 / Wi-Fi 6

Tehnologia Wi-Fi 6 amplifica viteza alocata fiecarui device conectat la reteaua wireless. Wi-Fi 6 este capabil de viteze uluitoare care sunt aproximativ cu 30% mai rapide decat vitezele ale Wi-Fi 5-ului sau Wi-Fi 4-ului.Wi-Fi este un nou standard de comunicatie fara fir, cu o latime de banda mai mare, care reprezinta evolutia sistemelor retelelor wireless


Viteza transfer

Gigabit Ethernet, o tehnologie de transmisie de date bazata pe formatul cadrului Ethernet si protocolul utilizat in retelele locale (LAN), ofera o rata de transfer de 1 miliard de biti pe secunda (un gigabit). Gigabit Ethernet este definit ca standardul IEEE 802.3 si este in prezent folosit in ulte retele de intreprinderi. Reteaua Gigabit Ethernet este realizata in principal pe fibra optica (cu distante foarte scurte pe suport de cupru). Intr-o retea Gigabit se pot alimenta si retelele Ethernet LAN deja existente de 10 sau 100 Mbps.

 

Producator        UTEPO

Castig  12 dBi

Temperatura de functionare       -30°C la +55°C, IP 65

Dimensiuni       200 x 115 x 60 mm

Greutate           0.4 Kg

Polarizare         dubla liniara

Beamwidth        45° (H) / 45° (V) / 45° (Elevatie)

Viteza transfer  300 Mbps

Interfata retea   2 x Ethernet 10/100Mbps

Mod functionare Master AP, Slave AP. Punct la punct sau punct la multipunct (max. 8 puncte)

Frecventa         2.4G (2.300GHz ~ 2.4835GHz)

Procesor          MTK7628KN 300Mbps

Alimentare        12VDC / 24V PoE pasiv (INCLUS)

Consum            max. 10W

Memorie           8MB DDR2

Management     WEB

Detalii

SKU
CP2-300
EAN
5081
Categorii
Greutate
0.4 kg
Brand
Portabil
Nu
Compatibil Mesh
Nu
Categorie
Interior
Suport Sim
Nu
Producator
Utepo
Wi-Fi
Da
PoE
Da
Numar porturi
2
Tehnologie
WiFi

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review