Adaptor Wireless MERCUSYS N300 300 Mbps MW300UH

73,90 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 10
Cod produs - SKU MW300UH
EAN 6935364099602

Descriere

Wi-Fi

Wi-Fi sau WiFi este o tehnologie , care permite dispozitivelor electronice sa se conecteze la o retea fara a fi nevoie de fir.Reteaua folosind in general  2,4 gigahertzi UHF  si 5 gigahertzi SHF ISM benzi radio.


ANTENA INTERNA/EXTERNA

Diferența dintre antena internă și antena externă este în principal locația de montare, indiferent dacă antena este utilizată în interiorul terminalului sau în exterior. Antena internă este încorporată în dispozitiv. Antena externă poate fi montată într-o locație îndepărtată.


Banda

Un router cu o singură bandă folosește banda de 2,4 GHz și este limitat la un singur semnal wireless. Un router cu bandă dublă folosește două benzi: 2,4 GHz și 5 GHz, ceea ce înseamnă că transmit două semnale wireless simultane, oferind performanțe mai bune, iar în comparație cu un router cu bandă simplă, un router cu bandă duală este mai ușor de configurat.Wi-Fi 4 / Wi-Fi 5 / Wi-Fi 6

Tehnologia Wi-Fi 6 amplifica viteza alocata fiecarui device conectat la reteaua wireless. Wi-Fi 6 este capabil de viteze uluitoare care sunt aproximativ cu 30% mai rapide decat vitezele ale Wi-Fi 5-ului sau Wi-Fi 4-ului.Wi-Fi este un nou standard de comunicatie fara fir, cu o latime de banda mai mare, care reprezinta evolutia sistemelor retelelor wireless.

Acces Point Managed

WiFi gestionat în cloud este un set de instrumente utilizate pentru a putea furniza un serviciu de rețea de la distanță. Acest serviciu utilizează cea mai recentă tehnologie de rețea pentru a configura, monitoriza și întreține o rețea.

Tehnologie

Wifi

PoE

No

Categorie

Interior

Garantie

24

Interfata

Rj-45

Stoc Furnizor

Da

Wifi Standard

B/g/n

Porturi

Usb

Numar Porturi

1

Band

Single-band

Compatibil Mesh

Nu

Usb-Port

Yes

Frequency-Band

Singleband

Wr-Lan-Ports

0

Wireless-Speed

300mbps

Antena

Externa

Acces Point Type

Managed

Wifi Frequency

2.4-ghz

Detalii

SKU
MW300UH
EAN
6935364099602
Categorii
Brand
Compatibil Mesh
Nu
Categorie
Interior
Antena
Externa
Numar porturi
1
Band
Single-Band
Tehnologie
WiFi

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review