Adaptor Wireless MERCUSYS AC650 Wi-Fi Dual-Band MU6H

97,16 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU MU6H
EAN 6935364088064
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere

Wi-Fi

Wi-Fi sau WiFi este o tehnologie , care permite dispozitivelor electronice sa se conecteze la o retea fara a fi nevoie de fir.Reteaua folosind in general  2,4 gigahertzi UHF  si 5 gigahertzi SHF ISM benzi radio.ANTENA INTERNA/EXTERNA

Diferența dintre antena internă și antena externă este în principal locația de montare, indiferent dacă antena este utilizată în interiorul terminalului sau în exterior. Antena internă este încorporată în dispozitiv. Antena externă poate fi montată într-o locație îndepărtată.


Banda

Un router cu o singură bandă folosește banda de 2,4 GHz și este limitat la un singur semnal wireless. Un router cu bandă dublă folosește două benzi: 2,4 GHz și 5 GHz, ceea ce înseamnă că transmit două semnale wireless simultane, oferind performanțe mai bune, iar în comparație cu un router cu bandă simplă, un router cu bandă duală este mai ușor de configurat.


Viteza transfer

Gigabit Ethernet, o tehnologie de transmisie de date bazata pe formatul cadrului Ethernet si protocolul utilizat in retelele locale (LAN), ofera o rata de transfer de 1 miliard de biti pe secunda (un gigabit). Gigabit Ethernet este definit ca standardul IEEE 802.3 si este in prezent folosit in ulte retele de intreprinderi. Reteaua Gigabit Ethernet este realizata in principal pe fibra optica (cu distante foarte scurte pe suport de cupru). Intr-o retea Gigabit se pot alimenta si retelele Ethernet LAN deja existente de 10 sau 100 Mbps.


Modalitate conectare               USB 2.0

Standarde                                802.11 a/b/g/n/ac

Frecventa de operare              2.4, 5 GHz

Dual Band                                Da

Antena                                     Externa

Dimensiuni                               173.4 x 57.8 x 16.8 mm

Detalii

SKU
MU6H
EAN
6935364088064
Brand
Compatibil Mesh
Nu
Categorie
Interior
Antena
Externa
Numar porturi
1
Band
Dual-Band
Tehnologie
WiFi

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review