Access Point Wireless TP-Link CPE710

651,41 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 8
Cod produs - SKU CPE710
EAN 6935364089702

Descriere

Power over Ethernet – PoE

Reprezinta modalitatea de alimentare a camerelor sau a altor echipamente IP, prin intermediul cablului de retea. Implementarea retelei se rezuma la un singur cablu, prin care este transmis semnalul de date cat si alimentarea echipamentului. Prin intermediul PoE, instalarea sistemelor de supraveghere devine mult mai simpla, mai sigura si mai putin costisitoare.


Wi-Fi

Wi-Fi sau WiFi este o tehnologie , care permite dispozitivelor electronice sa se conecteze la o retea fara a fi nevoie de fir.Reteaua folosind in general  2,4 gigahertzi UHF  si 5 gigahertzi SHF ISM benzi radio.


ANTENA INTERNA/EXTERNA

Diferența dintre antena internă și antena externă este în principal locația de montare, indiferent dacă antena este utilizată în interiorul terminalului sau în exterior. Antena internă este încorporată în dispozitiv. Antena externă poate fi montată într-o locație îndepărtată.


Banda

Un router cu o singură bandă folosește banda de 2,4 GHz și este limitat la un singur semnal wireless. Un router cu bandă dublă folosește două benzi: 2,4 GHz și 5 GHz, ceea ce înseamnă că transmit două semnale wireless simultane, oferind performanțe mai bune, iar în comparație cu un router cu bandă simplă, un router cu bandă duală este mai ușor de configurat.Wi-Fi 4 / Wi-Fi 5 / Wi-Fi 6

Tehnologia Wi-Fi 6 amplifica viteza alocata fiecarui device conectat la reteaua wireless. Wi-Fi 6 este capabil de viteze uluitoare care sunt aproximativ cu 30% mai rapide decat vitezele ale Wi-Fi 5-ului sau Wi-Fi 4-ului.Wi-Fi este un nou standard de comunicatie fara fir, cu o latime de banda mai mare, care reprezinta evolutia sistemelor retelelor wireless


Viteza transfer

Gigabit Ethernet, o tehnologie de transmisie de date bazata pe formatul cadrului Ethernet si protocolul utilizat in retelele locale (LAN), ofera o rata de transfer de 1 miliard de biti pe secunda (un gigabit). Gigabit Ethernet este definit ca standardul IEEE 802.3 si este in prezent folosit in ulte retele de intreprinderi. Reteaua Gigabit Ethernet este realizata in principal pe fibra optica (cu distante foarte scurte pe suport de cupru). Intr-o retea Gigabit se pot alimenta si retelele Ethernet LAN deja existente de 10 sau 100 Mbps.

Pentru exterior
Da
Rata de transfer
867 Mbps
Frecventa
5.15 - 5.85 GHz
Standarde
IEEE 802.11a/n/ac
Antena
Externa
Putere antena
23 dBi
Management
Discovery and Remote Management via Pharos Control application
HTTP/ HTTPS Web-based management
SNMP Agent(v2c)
Ping Watch Dog
Dynamic DDNS
SSH Server
Modulare
9° (Azimuth)/7° (Elevation)
Procesor
Qualcomm 750MHz CPU, MIPS 74Kc
Memorie
128 MB DDR2 RAM
Memorie Flash
16 MB Flash
PoE
1× 10/100/1000 Mbps Shielded Ethernet Port (Power + Data)
Alimentare
Passive Power over Ethernet via LAN (+4,5pins; -7,8pins)
16-27V DC
Dimensiuni
366 x 280 x 207 mm

Detalii

SKU
CPE710
EAN
6935364089702
Categorii
Brand
Compatibil Mesh
Nu
Categorie
Exterior
Antena
Externa
Numar porturi
1
Band
Single-Band
Tehnologie
WiFi

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review