Access Point Trendnet Wireless AC1200 Dual Band PoE de interior TEW-821DAP

Cod produs - SKU TEW-821DAP
EAN 0710931130577

Descriere

Power over Ethernet – PoE

Reprezinta modalitatea de alimentare a camerelor sau a altor echipamente IP, prin intermediul cablului de retea. Implementarea retelei se rezuma la un singur cablu, prin care este transmis semnalul de date cat si alimentarea echipamentului. Prin intermediul PoE, instalarea sistemelor de supraveghere devine mult mai simpla, mai sigura si mai putin costisitoare.


Wi-Fi

Wi-Fi sau WiFi este o tehnologie , care permite dispozitivelor electronice sa se conecteze la o retea fara a fi nevoie de fir.Reteaua folosind in general  2,4 gigahertzi UHF  si 5 gigahertzi SHF ISM benzi radio.ANTENA INTERNA/EXTERNA

Diferența dintre antena internă și antena externă este în principal locația de montare, indiferent dacă antena este utilizată în interiorul terminalului sau în exterior. Antena internă este încorporată în dispozitiv. Antena externă poate fi montată într-o locație îndepărtată.


Wi-Fi 4 / Wi-Fi 5 / Wi-Fi 6

Tehnologia Wi-Fi 6 amplifica viteza alocata fiecarui device conectat la reteaua wireless. Wi-Fi 6 este capabil de viteze uluitoare care sunt aproximativ cu 30% mai rapide decat vitezele ale Wi-Fi 5-ului sau Wi-Fi 4-ului.Wi-Fi este un nou standard de comunicatie fara fir, cu o latime de banda mai mare, care reprezinta evolutia sistemelor retelelor wireless


Banda

Un router cu o singură bandă folosește banda de 2,4 GHz și este limitat la un singur semnal wireless. Un router cu bandă dublă folosește două benzi: 2,4 GHz și 5 GHz, ceea ce înseamnă că transmit două semnale wireless simultane, oferind performanțe mai bune, iar în comparație cu un router cu bandă simplă, un router cu bandă duală este mai ușor de configurat.


Viteza transfer

Gigabit Ethernet, o tehnologie de transmisie de date bazata pe formatul cadrului Ethernet si protocolul utilizat in retelele locale (LAN), ofera o rata de transfer de 1 miliard de biti pe secunda (un gigabit). Gigabit Ethernet este definit ca standardul IEEE 802.3 si este in prezent folosit in ulte retele de intreprinderi. Reteaua Gigabit Ethernet este realizata in principal pe fibra optica (cu distante foarte scurte pe suport de cupru). Intr-o retea Gigabit se pot alimenta si retelele Ethernet LAN deja existente de 10 sau 100 Mbps.

 

Frecventa         2.4GHz, 5GHz

Standard           802.1Q, 802.3u/x/ab/af, 802.11a/b/g/n/ac

Temperatura de functionare       0° – 40° C

Dimensiuni       163 x 165 x 44mm

Greutate           372 g

Castig  2.4GHz: 2 x 3 dBi, 5GHz: 2 x 4 dBi

Viteza date       1200 Mbps max

Interfata retea   1 x PoE Gigabit LAN

Alimentare        100 - 240V AC, 50/60Hz

Consum            Max 8.0 W

Putere  23 dBm max

Criptare WEP, WPA/WPA2-PSK, WPA/WPA2-RADIUS

Altele    Moduri de functionare: Access Point, Client, WDS AP / Bridge / Station, Repeater

Detalii

SKU
TEW-821DAP
EAN
0710931130577
Categorii
Greutate
0.37 kg
Brand
Portabil
Nu
Compatibil Mesh
Nu
Categorie
Interior
Antena
Interna
Suport Sim
Nu
Producator
TRENDNET
Wi-Fi
Da
Tip Antena
Interna
PoE
Da
Numar porturi
1
Band
Dual-Band
Tehnologie
WiFi

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review