Access Point TP-Link PoE OUT Wireless EAP235-WALL

676,04 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 13
Cod produs - SKU EAP235-WALL
EAN 6935364088972

Descriere

Power over Ethernet – PoE

Reprezinta modalitatea de alimentare a camerelor sau a altor echipamente IP, prin intermediul cablului de retea. Implementarea retelei se rezuma la un singur cablu, prin care este transmis semnalul de date cat si alimentarea echipamentului. Prin intermediul PoE, instalarea sistemelor de supraveghere devine mult mai simpla, mai sigura si mai putin costisitoare.


Wi-Fi

Wi-Fi sau WiFi este o tehnologie , care permite dispozitivelor electronice sa se conecteze la o retea fara a fi nevoie de fir.Reteaua folosind in general  2,4 gigahertzi UHF  si 5 gigahertzi SHF ISM benzi radio.


ANTENA INTERNA/EXTERNA

Diferența dintre antena internă și antena externă este în principal locația de montare, indiferent dacă antena este utilizată în interiorul terminalului sau în exterior. Antena internă este încorporată în dispozitiv. Antena externă poate fi montată într-o locație îndepărtată.


Banda

Un router cu o singură bandă folosește banda de 2,4 GHz și este limitat la un singur semnal wireless. Un router cu bandă dublă folosește două benzi: 2,4 GHz și 5 GHz, ceea ce înseamnă că transmit două semnale wireless simultane, oferind performanțe mai bune, iar în comparație cu un router cu bandă simplă, un router cu bandă duală este mai ușor de configurat.Mesh

Mesh este un sistem prin care se pot conecta maxim 3 routere care folosesc o rețea proprie wireless. Fiecare este conectat la internet, dar și unul la celălalt. Toate routerele mesh emit aceeași rețea Wi-Fi, cu același nume de rețea, parolă și caracterisitici, indiferent daca ai 2 sau 3 routere adăugate la sistemul Mesh.Wi-Fi 4 / Wi-Fi 5 / Wi-Fi 6

Tehnologia Wi-Fi 6 amplifica viteza alocata fiecarui device conectat la reteaua wireless. Wi-Fi 6 este capabil de viteze uluitoare care sunt aproximativ cu 30% mai rapide decat vitezele ale Wi-Fi 5-ului sau Wi-Fi 4-ului.Wi-Fi este un nou standard de comunicatie fara fir, cu o latime de banda mai mare, care reprezinta evolutia sistemelor retelelor wireless


Viteza transfer

Gigabit Ethernet, o tehnologie de transmisie de date bazata pe formatul cadrului Ethernet si protocolul utilizat in retelele locale (LAN), ofera o rata de transfer de 1 miliard de biti pe secunda (un gigabit). Gigabit Ethernet este definit ca standardul IEEE 802.3 si este in prezent folosit in ulte retele de intreprinderi. Reteaua Gigabit Ethernet este realizata in principal pe fibra optica (cu distante foarte scurte pe suport de cupru). Intr-o retea Gigabit se pot alimenta si retelele Ethernet LAN deja existente de 10 sau 100 Mbps.

LAN PORTS

Un port LAN este un port de rețea al unei conexiuni de rețea locală care este utilizat pentru a partaja fișiere și date între dispozitivele conectate și ca punct de acces care conectează computere și alte dispozitive la Internet.

Numar porturi retea:     

3x RJ45 (10/100/1000 Mbps)

 

1x RJ45 Uplink

 

Suport PoE:      Da

Antene: 4x interne

Frecvente:       

2.4 GHz

 

5 GHz

 

Rata semnal Wi-Fi:      

300 Mbps (2.4 GHz)

 

867 Mbps (5 GHz)

 

Standarde Wi-Fi:          

IEEE 802.11b/g/n 2.4 GHz

 

IEEE 802.11a/n/ac 5 GHz

 

Securitate Wi-Fi:          

WPA-Personal/Enterprise

 

WPA2-Personal/Enterprise

 

Functii Wi-Fi:   

QoS

 

MU-MIMO

 

IP static

 

IP dinamic

 

Alerta e-mail

 

Pornire/Oprire SSID

 

Management:   

SNMP

 

SSH

 

NTP

 

Web-based

 

System Log

 

Aplicatie compatibila:    Omada App (Android sau iOS)

Certificari:       

CE

 

RoHS

 

Alimentare:       PoE

Consum maxim:            9.8 W

Metoda de montare:      aparent

Dimensiuni:      143 x 86 x 20 mm

Temperatura de functionare:      de la 0°C pana la +40°C

Umiditate:         de la 10% pana la 90% (fara condensare)

Detalii

SKU
EAP235-WALL
EAN
6935364088972
Categorii
Brand
Compatibil Mesh
Nu
Categorie
Interior
Antena
Interna
Numar porturi
4
Band
Dual-Band
Tehnologie
WiFi 5

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review