Access Point TP-Link Indoor N300 Passive PoE Supported TL-WA801N

166,96 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU TL-WA801N
EAN 845973099831
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere

Wi-Fi

Wi-Fi sau WiFi este o tehnologie , care permite dispozitivelor electronice sa se conecteze la o retea fara a fi nevoie de fir.Reteaua folosind in general  2,4 gigahertzi UHF  si 5 gigahertzi SHF ISM benzi radio.


ANTENA INTERNA/EXTERNA

Diferența dintre antena internă și antena externă este în principal locația de montare, indiferent dacă antena este utilizată în interiorul terminalului sau în exterior. Antena internă este încorporată în dispozitiv. Antena externă poate fi montată într-o locație îndepărtată.


Banda

Un router cu o singură bandă folosește banda de 2,4 GHz și este limitat la un singur semnal wireless. Un router cu bandă dublă folosește două benzi: 2,4 GHz și 5 GHz, ceea ce înseamnă că transmit două semnale wireless simultane, oferind performanțe mai bune, iar în comparație cu un router cu bandă simplă, un router cu bandă duală este mai ușor de configurat.


Wi-Fi 4 / Wi-Fi 5 / Wi-Fi 6

Tehnologia Wi-Fi 6 amplifica viteza alocata fiecarui device conectat la reteaua wireless. Wi-Fi 6 este capabil de viteze uluitoare care sunt aproximativ cu 30% mai rapide decat vitezele ale Wi-Fi 5-ului sau Wi-Fi 4-ului.Wi-Fi este un nou standard de comunicatie fara fir, cu o latime de banda mai mare, care reprezinta evolutia sistemelor retelelor wireless


Viteza transfer

Gigabit Ethernet, o tehnologie de transmisie de date bazata pe formatul cadrului Ethernet si protocolul utilizat in retelele locale (LAN), ofera o rata de transfer de 1 miliard de biti pe secunda (un gigabit). Gigabit Ethernet este definit ca standardul IEEE 802.3 si este in prezent folosit in ulte retele de intreprinderi. Reteaua Gigabit Ethernet este realizata in principal pe fibra optica (cu distante foarte scurte pe suport de cupru). Intr-o retea Gigabit se pot alimenta si retelele Ethernet LAN deja existente de 10 sau 100 Mbps.

Utilizare exterior
Nu
Port LAN
1x RJ-45
Viteza transfer LAN
10/100 Mbps
Standarde WiFi
IEEE 802.11 b/g/n
Rata de transfer WiFi
300 Mbps
Frecventa WiFi
2.4 GHz
Securitate
WEP, WPA/WPA2, WPA/WPA2-PSK encryptions
Dual Band
Nu
Antena
Externa
Tip antena
2x Omnidirectionale
Management
SNMP
PoE
Up to 30 meters Passive PoE is supported
Alimentare
9VDC / 0.85A
Dimensiuni
181.6 × 129.5 × 36.2 mm
Culoare
Alb

Detalii

SKU
TL-WA801N
EAN
845973099831
Categorii
Brand
Compatibil Mesh
Da
Categorie
Interior
Antena
Externa
Numar porturi
1
Band
Dual-Band
Tehnologie
WiFi

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review