Access point TP-LINK AX1800 Dual-Band WiFi 6 EAP610

957,95 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 29
Cod produs - SKU EAP610
EAN 4897098682135

Descriere

Power over Ethernet – PoE

Reprezinta modalitatea de alimentare a camerelor sau a altor echipamente IP, prin intermediul cablului de retea. Implementarea retelei se rezuma la un singur cablu, prin care este transmis semnalul de date cat si alimentarea echipamentului. Prin intermediul PoE, instalarea sistemelor de supraveghere devine mult mai simpla, mai sigura si mai putin costisitoare.

Wi-Fi

Wi-Fi sau WiFi este o tehnologie , care permite dispozitivelor electronice sa se conecteze la o retea fara a fi nevoie de fir.Reteaua folosind in general  2,4 gigahertzi UHF  si 5 gigahertzi SHF ISM benzi radio.


ANTENA INTERNA/EXTERNA

Diferența dintre antena internă și antena externă este în principal locația de montare, indiferent dacă antena este utilizată în interiorul terminalului sau în exterior. Antena internă este încorporată în dispozitiv. Antena externă poate fi montată într-o locație îndepărtată.


Mesh

Mesh este un sistem prin care se pot conecta maxim 3 routere care folosesc o rețea proprie wireless. Fiecare este conectat la internet, dar și unul la celălalt. Toate routerele mesh emit aceeași rețea Wi-Fi, cu același nume de rețea, parolă și caracterisitici, indiferent daca ai 2 sau 3 routere adăugate la sistemul Mesh.


Banda

Un router cu o singură bandă folosește banda de 2,4 GHz și este limitat la un singur semnal wireless. Un router cu bandă dublă folosește două benzi: 2,4 GHz și 5 GHz, ceea ce înseamnă că transmit două semnale wireless simultane, oferind performanțe mai bune, iar în comparație cu un router cu bandă simplă, un router cu bandă duală este mai ușor de configurat.Wi-Fi 4 / Wi-Fi 5 / Wi-Fi 6

Tehnologia Wi-Fi 6 amplifica viteza alocata fiecarui device conectat la reteaua wireless. Wi-Fi 6 este capabil de viteze uluitoare care sunt aproximativ cu 30% mai rapide decat vitezele ale Wi-Fi 5-ului sau Wi-Fi 4-ului.Wi-Fi este un nou standard de comunicatie fara fir, cu o latime de banda mai mare, care reprezinta evolutia sistemelor retelelor wireless


Viteza transfer

Gigabit Ethernet, o tehnologie de transmisie de date bazata pe formatul cadrului Ethernet si protocolul utilizat in retelele locale (LAN), ofera o rata de transfer de 1 miliard de biti pe secunda (un gigabit). Gigabit Ethernet este definit ca standardul IEEE 802.3 si este in prezent folosit in ulte retele de intreprinderi. Reteaua Gigabit Ethernet este realizata in principal pe fibra optica (cu distante foarte scurte pe suport de cupru). Intr-o retea Gigabit se pot alimenta si retelele Ethernet LAN deja existente de 10 sau 100 Mbps.

Numar porturi retea:      1x RJ45 Gigabit

Suport PoE:      Da , 1x 802.at

Antene: 2x interne

Frecvente:       

2.4 GHz

5 GHz

Rata semnal Wi-Fi:      

574 Mbps (2.4 GHz)

1201 Mbps (5 GHz)

Standarde Wi-Fi:          

IEEE 802.11b/g/n 2.4 GHz

IEEE 802.11a/n/ac/ax 5 GHz

Securitate Wi-Fi:          

WPA-Personal/Enterprise

WPA2-Personal/Enterprise

Functii:

QoS

MU-MIMO

IP static

IP dinamic

Pornire/Oprire SSID

SSIDs Multiplu

Autentificare MAC

Contabilitate RADIUS

Mesh

Management:   

SNMP

SSH

NTP

Web-based

System Log

Alerta e-mail

Telenet

Acces MAC management

Aplicatie compatibila:    Omada App (Android sau iOS)

Certificari:       

FCC

RoHS

CE

Alimentare:       PoE

Consum maxim:            12.5 W

Metoda de montare:      exterior

Grad de protectie:         IP67

Dimensiuni:      280.4 × 106.5 × 56.8 mm

Temperatura de functionare:      de la -30°C pana la +70°C

Umiditate:         de la 10% pana la 90% (fara condensare)

Detalii

SKU
EAP610
EAN
4897098682135
Categorii
Brand
Compatibil Mesh
Da
Categorie
Interior
Antena
Interna
Numar porturi
1
Band
Dual-Band
Tehnologie
WiFi 6

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review