Acces point wireless Ubiquiti U6-ENTERPRISE

2.506,76 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 3
Cod produs - SKU U6-ENTERPRISE
EAN 810010077547

Descriere


Power over Ethernet – PoE

Reprezinta modalitatea de alimentare a camerelor sau a altor echipamente IP, prin intermediul cablului de retea. Implementarea retelei se rezuma la un singur cablu, prin care este transmis semnalul de date cat si alimentarea echipamentului. Prin intermediul PoE, instalarea sistemelor de supraveghere devine mult mai simpla, mai sigura si mai putin costisitoare.


Wi-Fi

Wi-Fi sau WiFi este o tehnologie , care permite dispozitivelor electronice sa se conecteze la o retea fara a fi nevoie de fir.Reteaua folosind in general  2,4 gigahertzi UHF  si 5 gigahertzi SHF ISM benzi radio.


ANTENA INTERNA/EXTERNA

Diferența dintre antena internă și antena externă este în principal locația de montare, indiferent dacă antena este utilizată în interiorul terminalului sau în exterior. Antena internă este încorporată în dispozitiv. Antena externă poate fi montată într-o locație îndepărtată.


Banda

Un router cu o singură bandă folosește banda de 2,4 GHz și este limitat la un singur semnal wireless. Un router cu bandă dublă folosește două benzi: 2,4 GHz și 5 GHz, ceea ce înseamnă că transmit două semnale wireless simultane, oferind performanțe mai bune, iar în comparație cu un router cu bandă simplă, un router cu bandă duală este mai ușor de configurat.Wi-Fi 4 / Wi-Fi 5 / Wi-Fi 6

Tehnologia Wi-Fi 6 amplifica viteza alocata fiecarui device conectat la reteaua wireless. Wi-Fi 6 este capabil de viteze uluitoare care sunt aproximativ cu 30% mai rapide decat vitezele ale Wi-Fi 5-ului sau Wi-Fi 4-ului.Wi-Fi este un nou standard de comunicatie fara fir, cu o latime de banda mai mare, care reprezinta evolutia sistemelor retelelor wireless


Viteza transfer

Gigabit Ethernet, o tehnologie de transmisie de date bazata pe formatul cadrului Ethernet si protocolul utilizat in retelele locale (LAN), ofera o rata de transfer de 1 miliard de biti pe secunda (un gigabit). Gigabit Ethernet este definit ca standardul IEEE 802.3 si este in prezent folosit in ulte retele de intreprinderi. Reteaua Gigabit Ethernet este realizata in principal pe fibra optica (cu distante foarte scurte pe suport de cupru). Intr-o retea Gigabit se pot alimenta si retelele Ethernet LAN deja existente de 10 sau 100 Mbps.


Antene: 4x4 MU-MIMO incorporate

Numar porturi retea:      1x RJ45 (2.5 GbE)

Frecventa Wi-Fi:           2.4 GHz / 5 GHz / 6 GHz

Standarde Wi-Fi:           802.11a/b/g

Securitate Wi-Fi:           WPA-PSK, WPA-Enterprise (WPA/WPA2/WPA3)

Rata transfer date:        573.5 Mbps (2.4 GHz) / 4.8 GHz (5 GHz / 6 GHz)

Quality of Service (QoS):           Da

Basic Service Set Identifier (BSSID):      8 per radio

VLAN:  802.1Q

Numar utilizatori acceptati:        600+

Alimentare:       PoE+

Consum:           max 22 W

Montare:           pe tavan cu suport (inclus in pachet)

Material:           plastic si aluminiu

Material suport: otel

Temperatura de functionare:      intre -30°C si +60°C

Umiditate:         intre 5% si 95% (fara condensare)

Dimensiuni:      Ø220 x 48.1 mm

Greutate:          0.960 Kg

Detalii

SKU
U6-ENTERPRISE
EAN
810010077547
Categorii
Greutate
1 kg
Brand
Compatibil Mesh
Da
Categorie
Interior
Antena
Interna
PoE
Da
Numar porturi
1
Band
Triple-band
Tehnologie
WiFi 6

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review