0761.40.40.40

eMail: office@mekpro.ro

  
  
  

Despre noi

 

Respectand traditia in domeniul sistemelor de supraveghere video si gratie colaborarii cu firme de prestigiu, S.C. MEKNET INTERNATIONAL S.R.L. este partenerul de care aveti nevoie.

 

Cate ceva despre mekPRO?

• La noi gasesti cea mai amanuntita descriere, fiind insotita de fotografii de o calitate superioara, acestea fiind utile in luarea celor mai bune decizii pentru achizitionarea produsului.

• Suport tehnic gratuit, oferit cu profesionalism de un personal licentiat si acreditat, mereu amabil si la dispozitia dumneavoastra.

• Magazinul nostru fiind exclusiv online, putem sustine preturile cele mai competitive, neavand alte cheltuieli suplimentare.

• In afara de bradurile de top ce le folosim la instalari, nici mentenantele nu sunt neglijate, folosim tehnologii de ultima generatie, conectica si accesorii la care oferim garantie.

 

Facem intotdeauna eforturi pentru a intampina clientii cu cele mai noi tehnologii din domeniu iar suportul tehnic este intotdeauna oferit cu profesionalism si seriozitate.

 

Punand accent pe informatiile oferite clientilor, mekPRO.ro dispune de un canal Youtube dedicat prezentarilor video. Departamentul de marketing selectaza cele mai cautate produse ale saptamanii si le prezinta in detaliu intr-un scurt editorial video.

 

Parte din portofoliu nostru poate fi vizionat chiar pe site. Deoarece suntem increzatori in ceea ce facem, mekPRO ofera potentialilor client cateva exemple de lucrari efectuate de-a lungul timpului.

 

Societatea este licentiata si acreditata de catre Inspectoratul General al Politiei Romane sa desfasoare activitati de comercializare, instalare si mentenanta  a sistemelor de securitate video, alarmare antiefractie si incendiu.

 

De retinut despre S.C. MEKNET INTERNATIONAL S.R.L.:

Noi facem un singur lucru si il facem bine, supravegherea video.

 

    Marturii Clienti

Parerile clientilor legate de produsele si serviciile noastre

 

  
  

  
  

  
  
  
   
mekPRO.ro
 
Informatii utile
Contact
Despre noi
Termeni si conditii
Confidentialitate
Marturiile clientilor
Politica de cookies
Conditii de garantie
5 sfaturi in alegerea echipamentelor CCTV
 
Plata si livrare
Cum cumpar
Cosul meu
Metode de plata
Transport si retur
 
Cont client
Inregistrare
Recuperare parola
Istoric comenzi
Produse favorite
 
mekPRO.ro nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

mekPRO.ro mekPRO.ro mekPRO.ro mekPRO.ro Viziteaza site-ul mekpro.ro pe ShopMania