0761.40.40.40

eMail: office@mekpro.ro

  
  
  

Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului mekPRO.ro (mekpro.ro)

Site-ul mekPRO.ro (mekpro.ro) este operat de societatea Meknet International, cu sediul in Strada Soldat Stelian N. Mihale, nr. 10, bl. x16, sc. 1, Sector 3, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/14361/2014.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe mekPRO.ro (mekpro.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii mekPRO.ro (mekpro.ro) in urmatoarele scopuri:
  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea mekPRO.ro (mekpro.ro) si a tertilor cu care mekPRO.ro (mekpro.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe mekPRO.ro (mekpro.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. 

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar mekPRO.ro (mekpro.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email.
  
  
  
   
mekPRO.ro
 
Informatii utile
Contact
Despre noi
Termeni si conditii
Confidentialitate
Marturiile clientilor
Politica de cookies
Conditii de garantie
5 sfaturi in alegerea echipamentelor CCTV
 
Plata si livrare
Cum cumpar
Cosul meu
Metode de plata
Transport si retur
 
Cont client
Inregistrare
Recuperare parola
Istoric comenzi
Produse favorite
 
mekPRO.ro nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

mekPRO.ro mekPRO.ro mekPRO.ro mekPRO.ro Viziteaza site-ul mekpro.ro pe ShopMania